Απίθανο! Έκλεψαν ανενόχλητοι πάνω από 70 αυτοκίνητα μέσα από εργοστάσιο της Volkswagen

Οι εγκαταστάσεις της Volkswagen στο Wolfsburg έτυχαν πρόσφατα ειδικής μνείας από τον Τύπο της χώρας λόγω της άψογης τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διεξήχθη, μόλις το 0,4% του προσωπικού δεν τηρούσε τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε στις δικαστικές αίθουσες της πόλης, ενώ το προσωπικό τηρούσε και τηρεί σήμερα τα όποια μέτρα ορίζει το εργοστάσιο, οι φύλακες κάθε άλλο παρά «προβλεπόμενοι» ήταν στο καθήκον τους πριν από λίγα χρόνια.

Τι εννοούμε; Πρόσφατα αποδείχθηκε ότι από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου έκαναν φτερά τη διετία 2016-2018, εβδομήντα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, προκαλώντας στην εταιρεία ζημιά άνω των 3 εκατ. ευρώ! Στην διαπίστωση αυτή κατέληξαν οι άνθρωποι της VW όταν ενημερώθηκαν πως τρία Golf και πέντε Tiguan από τη σχετική «παρτίδα» της διετίας ’16-’18 βρέθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Η αξιοπιστία των οχημάτων σήμερα βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, με το συνολικό επίπεδο προβλημάτων που ανέφεραν οι ιδιοκτήτες να μειώνονται κατά 10% ... Διαβάστε περισσότερα