Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο το 2020! [pics]

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο το 2020! [pics]

Το 2020 η δουλειά μας άλλαξε αρκετά, αφού τα lockdown μηδένισαν τα ταξίδια μας στο εξωτερικό για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Όμως εδώ στη χώρα μας τα νέα μοντέλα συνέχισαν να έρχονται με κανονικό ρυθμό.

Έτσι, σχεδόν σε κάθε κατηγορία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τουλάχιστον από ένα καινούργιο μοντέλο που είτε συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προτάσεων, είτε αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της κλάσης του. Και εδώ, στον απολογισμό της χρονιάς, συγκεντρώσαμε ακριβώς αυτά τα 18 αυτοκίνητα, μαζί με μερικά σχόλια από τη δοκιμή τους, που μας δείχνουν τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Hyundai i10 / Πόλης

Ο χώρος για τα πόδια των πίσω είναι μεγαλύτερος, όχι μόνο από τον ανταγωνισμό, αλλά και από πολλά σουπερμίνι. / Το infotainment έχει οθόνη 8″ και κορυφαία συνδεσιμότητα. / Δύο θέσεις για ποτήρια, μερικές ακόμα θήκες ανάμεσα στα καθίσματα, αρκετός χώρος εμπρός από τον λεβιέ και ένα πρακτικό ράφι στον συνοδηγό. / Η πολύ καλή ποιότητα κύλισης και το ραφιναρισμένο μοτέρ φτιάχνουν μια καμπίνα ιδιαίτερα πολιτισμένη για τα δεδομένα της κατηγορίας. / Από τη βασική έκδοση διαθέτει ένα πακέτο δέκα βοηθημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Βρείτε και τα 18 αυτοκίνητα που ξεχώρισαν το 2020, στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις