Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εγκατάλειψη για τους Μάριο Ξανθάκο και Δημήτρη Σαΐνη στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Εγκατάλειψη για τους Μάριο Ξανθάκο και Δημήτρη Σαΐνη στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Το Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ξεκίνησε δυναμικά για τους Μάριο Ξανθάκο και Δημήτρη Σαΐνη, ωστόσο, μία λάθος εκτίμηση διέκοψε τον πολύ καλό ρυθμό του πληρώματος και οδήγησε σε έξοδο της Skoda Fabia Rally2, στο 4ο χιλιόμετρο του 1ου εκ των 3 περασμάτων της χωμάτινης ειδικής διαδρομής Καρυές, με αποτέλεσμα την πρόωρη εγκατάλειψη της X Sporteam από τον αγώνα.

Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και οι επόμενες ημέρες το βρίσκουν να δουλεύει στον εντοπισμό και τη διόρθωση των λαθών, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στον επόμενο αγώνα.

Η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, όπως και η ειδική διαδρομή Καρυές συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου, οι οποίοι αποζημιώθηκαν από το θέαμα και τα όμορφα αγωνιστικά αυτοκίνητα στα 3 περάσματα της χωμάτινης ειδικής διαδρομής των 12 χιλιομέτρων.

«Η απογοήτευση είναι μεγάλη, γιατί έκανα ένα λάθος και το πληρώσαμε, αφού εγκαταλείψαμε στην αρχή του αγώνα και δεν προλάβαμε ούτε να τον ευχαριστηθούμε ούτε να μάθουμε από αυτόν.

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και ο κόσμος πολύς και πειθαρχημένος», δήλωσε ο Μάριος Ξανθάκος.

«Στεναχωρηθήκαμε, γιατί εγκαταλείψαμε νωρίς και δεν προλάβαμε να συγκεντρώσουμε αγωνιστικά χιλιόμετρα και εμπειρία ως πλήρωμα, αφού στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ αγωνιζόμασταν πρώτη φορά μαζί με τον Μάριο.

Κάνουμε απολογισμό για να διορθώσουμε ό,τι χρειάζεται για το μέλλον», υποστήριξε ο Δημήτρης Σαΐνης.

Πολύτιμη συνδρομή για το πλήρωμα προσφέρουν οι: Lithium Force, Xanthakos Group, Drive Your Mind, Karagrigoris auto-moto και Rent Me Αthens, Proflex και Moto Route Services.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις