Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Έτοιμο νέο υδρογονοκίνητο της Hyundai [vid]

Έτοιμο νέο υδρογονοκίνητο της Hyundai [vid]

Το νέο υδρογονοκίνητο με ενεργειακές κυψέλες μοντέλο της Hyundai θα παρουσιαστεί στην Έκθεση ηλεκτρονικών CES και θα λανσάρει και νέα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Η Hyundai θα βρίσκεται στην Έκθεση CES 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas και θα παρουσιάσει μια πλειάδα νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου και του νέου συστήματος αυτόνομης οδήγησης.

Το όνομα του νέου FCEV μοντέλου θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της Έκθεσης, με την Hyundai να παρουσιάζει παράλληλα και τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που θα διαθέτει.

Το νέο Hyundai FCEV θα είναι το νεότερο μοντέλο της «πράσινης» γκάμας της φίρμας και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες ανήκει στην κατηγορία των SUV και διαθέτει ένα αρκετά σύγχρονο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Η Hyundai ονομάζει την σχεδίαση του συγκεκριμένου εσωτερικού «Intelligent Personal Cockpit» και προσφέρει μεγάλη διαδραστικότητα με τον οδηγό του. Το ταμπλό διαθέτει δύο μεγάλες έγχρωμες οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων, με την ανασηκωμένη κεντρική κονσόλα δαπέδου να δίνει έναν κουπέ αέρα.

Περισσότερες όμως λεπτομέρειες καθώς και την ονομασία του μοντέλου θα μάθουμε την προσεχή Δευτέρα, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό της Έκθεσης CES 2018.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις