Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιατί το Jeep Renegade αποτελεί ιδανική επιλογή;

Γιατί το Jeep Renegade αποτελεί ιδανική επιλογή;

Το Renegade e-Hybrid συνδυάζει περίτεχνα το αυθεντικό στιλ της Jeep και την υψηλή τεχνολογία σε νέα ακόμα πιο προσιτή τιμή!

Η δημοφιλία του Jeep Renegade είναι αναμφισβήτητη και σίγουρα όχι τυχαία, γιατί ξεχωρίζει στους πιο σημαντικούς τομείς: τεχνολογία, σχεδίαση, άνεση, ασφάλεια και αυτό τον καθιστά βασικό πρωταγωνιστή στην ανταγωνιστική κατηγορία των B-SUV.

Ποια είναι όμως τα σημεία υπεροχής του Renegade που το τοποθετούν ψηλά στη λίστα επιλογών του κοινού; Το DNA της Jeep βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του Renegade, κάτι που σημαίνει αυθεντικό χαρακτήρα, μοναδικό στιλ, διαχρονική σχεδίαση και φυσικά ποιότητα. Η εξωτερική εμφάνιση σαφώς κατέχει σπουδαίο ρόλο, αλλά το βάθος και η ουσία μετράνε ακόμα πιο πολύ κι έτσι η Jeep φρόντισε να επιμεληθεί αυτό το κομμάτι με τον καλύτερο τρόπο με την προσθήκη του σύγχρονου βενζινοκινητήρα 1.5lt ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ο οποίος ολοκληρώνει το εξαιρετικό σύνολο.

Το ηλεκτρικό ταπεραμέντο του Renegade εξωτερικά μαρτυρά το γράμμα «e» στο πίσω μέρος, αλλά στην πράξη φαίνεται από την πολύ χαμηλή κατανάλωση και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, που αποτελούν το εισιτήριο εισόδου σας στο Δακτύλιο. Πιο συγκεκριμένα, η εξηλεκτρισμένη εκδοχή του Renegade χρησιμοποιεί ένα μοναδικής τεχνολογίας υβριδικό σύστημα με turbo 1.500άρη βενζινοκινητήρα των 130PS και συνδυάζεται με ένα επίσης τεχνολογικά προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, το οποίο ενσωματώνει έναν ηλεκτροκινητήρα 48V απόδοσης 20PS ή 15kW, και περνά την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το σύστημα αυτό είναι πρωτοποριακό για ήπιας υβριδικής τεχνολογίας κινητήρα και δίνει κίνηση αμιγώς ηλεκτρικά σε χαμηλές ταχύτητες και υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Στον αυθεντικό χαρακτήρα Jeep και στην υψηλή τεχνολογία έρχεται να προστεθεί και ένα φιλόξενο, ποιοτικό και premium εσωτερικό. Τι σημασία θα είχαν τα παραπάνω, εάν οι επιβάτες αισθάνονταν άβολα μέσα στο SUV τους; Η ατμόσφαιρα μέσα στο Renegade είναι ευχάριστη, ο διάκοσμος έχει επίσης σπορ χροιά για να ταιριάζει με το σπορτίφ look του αυτοκινήτου, ενώ έχει δοθεί έμφαση στην πρακτικότητα και την εργονομία. Απαρατήρητη δεν περνά ούτε η χρήση premium υλικών, ακόμα και στην ήδη πλούσια βασική έκδοση Longitude..

Η τεχνολογία κυριαρχεί και στο εσωτερικό με το σύστημα Uconnect με οθόνη έως 8,4 ιντσών που φιλοξενεί το Infotainment με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, πλοήγηση, ψυχαγωγία, κ.λπ., αλλά και την ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων έως 7 ίντσες. Παρά τις compact διαστάσεις του, ο χώρος των επιβατών είναι άνετος, ενώ στα πλεονεκτήματα προστίθεται και ο χώρος για το κεφάλι, ο οποίος συμβάλλει στο να είναι η καμπίνα ευρύχωρη, άνετη και ευχάριστη, έτσι οι επιβάτες είναι πλήρως ικανοποιημένοι τόσο για τις καθημερινές τους διαδρομές μέσα στην πόλη όσο και για τα ταξίδια τους.

H πόλη ταιριάζει πολύ στο Renegade λόγω μεγέθους, ευελιξίας, αποδοτικής ανάρτησης και φυσικά του ήπιας υβριδικής τεχνολογίας κινητήρα. Με αυτόν πλέον η κίνηση και το σταμάτα-ξεκίνα αποτελούν σύμμαχο και όχι εχθρό, λόγω της δυνατότητας της ηλεκτρικής κίνησης σε αυτές τις ταχύτητες, καθώς και τη δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση με τη χρήση ή μη του φρένου. Το υβριδικό σύστημα είναι αυτοφορτιζόμενο. Τα ταξίδια, επίσης, αποτελούν ένα δυνατό σημείο του Renegade, αφού η εξαιρετική ποιότητα κύλισης συμβάλει στην υπέροχη εκδρομική διαδικασία. Και αν η διάθεση για περιπέτεια ή εξερεύνηση απαιτεί off-road, οι εκτός δρόμου ρίζες της μάρκας που υιοθετεί και το Renegade το καθιστούν ικανό να φτάσει στις πιο απομακρυσμένες παραλίες και πλαγιές, όπως έχουμε ήδη εξηγήσει και στο βίντεο των 30sec εδώ.

Jeep με άνεση, αλλά φυσικά και ασφάλεια. Το Jeep Renegade προσφέρει από την έκδοση Longitude ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, το οποίο ανάμεσα σε άλλα παρέχει το σύστημα Lane Departure Warning Plus, το οποίο χρησιμοποιεί την εμπρός τοποθετημένη κάμερα και να προειδοποιεί τον οδηγό με ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις, εάν πλησιάσει πολύ το όριο της λωρίδας, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα Lane Keep Assist ενεργοποιεί το τιμόνι για την ανάγκη ρύθμισης της τροχιάς του αυτοκινήτου, έτσι ώστε εάν η κούραση ή οτιδήποτε αποσπάσει την προσοχή του οδηγού το Renegade τον προειδοποιεί και τον κρατά ασφαλή.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, συντελούν ότι όντως η νέα εκδοχή του Jeep Renegade είναι απλά ακαταμάχητη για ένα τέτοιου βεληνεκούς B-SUV, διότι προσφέρεται και σε νέα μειωμένη τιμή στην ήδη ανταγωνιστική, ώστε να συμπληρώσει το πακέτο της ιδανικής επιλογής!

Την εποχή που όλα ακριβαίνουν, ενώ η ποιότητα δέχεται… εκπτώσεις, το Jeep Renegade e-Hybrid υποστηρίζει και κάνει πράξη ακριβώς το αντίθετο. Και επειδή λατρεύουμε να μισούμε τα κλισέ, στην περίπτωση του Renegade δεν ισχύει το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις», αλλά μόνο το «τα έχει όλα και συμφέρει»!

Με νέα μειωμένη τιμή, το Jeep Renegade e-Hybrid Longitude ξεκινά από 26.990 ευρώ, ενώ η εταιρεία θα φροντίσει να το κάνει ακόμα καλύτερο, αφού προσφέρει τέσσερα χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 160.000 χλμ). Και νομίζατε ότι τελείωσε εδώ; Όχι! Το Renegade e-Hybrid Longitude είναι ετοιμοπαράδοτο και αφήστε τους άλλους να περιμένουν στην ουρά!

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις