Driveit

H Renault θα προσθέσει ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο στη γκάμα της μέχρι το 2022

Η γαλλική εταιρεία περιμένει να πέσει το κόστος των μπαταριών πριν παρουσιάσει ηλεκτρικό μοντέλο κατηγορίας C-Segment.

Η Renault ετοιμάζει ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο μικρομεσαίο το οποίο θα παρουσιαστεί το 2022 και θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα του ομίλου, συμπληρώνοντας την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της εταιρείας προς τα πάνω.

Ο Eric Feunteun, υπεύθυνος του τμήματος ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Renault δήλωσε στο Autoexpress: “Συνεχίζουμε στην κατηγορία B-Segment που είναι το δυνατό μας χαρτί και βρίσκεται στην καρδιά της Ευρωπαϊκής αγοράς. Μετά θα κατέβουμε μια κατηγορία και στη συνέχεια θα ανέβουμε ξανά στην C-Segment για να αυξήσουμε την κάλυψη μας στην αγορά. Η ιδέα είναι να παρουσιάσουμε το αυτοκίνητο στο σωστό timing.”

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα