Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία IONIQ Lab

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία IONIQ Lab

Η Hyundai Motor Company θα ηγηθεί της επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ταϊλάνδη με τη δημιουργία του IONIQ Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ.

Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το βραβευμένο IONIQ 5, επιδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.

Το IONIQ Lab θα χρησιμεύσει ως κόμβος καινοτομίας και βιωσιμότητας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων σε ένα μέρος δείχνει την αφοσίωση της χώρας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της κινητικότητας. Το IONIQ Lab έχει σχεδιαστεί για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο «Pioneer Playground» — ένα σύγχρονο κέντρο που στοχεύει στην ενίσχυση της ελευθερίας της κινητικότητας, της συνδεσιμότητας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εγκατάσταση παρέχει έναν δυναμικό χώρο για εξερεύνηση των έξυπνων τεχνολογιών και προϊόντων της μάρκας IONIQ.» Η επένδυση στο IONIQ Lab στην Ταϊλάνδη υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των πελατών μας. Η Hyundai δεν αγκαλιάζει απλώς το μέλλον με ηλεκτρικά οχήματα αλλά εξερευνά επίσης την ταυτότητά τους και ετοιμάζεται να μοιραστεί απίστευτες εμπειρίες στο IONIQ Lab, προσφέροντας στους πελάτες μας έναν μοναδικό χώρο για να γνωρίσουν την τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai Mobility.

Η ομάδα της Hyundai, όταν σχεδιάζει αυτοκίνητα IONIQ στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των συμβατικών κανόνων σχεδίασης τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του οχήματος. Ο σχεδιασμός θα προκαλέσει συναισθηματική αποτελεσματικότητα, αντλώντας έμπνευση από την καινοτομία. Όλα ξεκινούν με τον φωτισμό «Parametric Pixel» του IONIQ που παρέχει μια αλάνθαστη σχεδιαστική υπογραφή στη γκάμα των EVs.

Το IONIQ 5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ταϊλάνδη, έχει μεταμορφώσει πλήρως την εμπειρία μετακίνησης ηλεκτρικών (EV) οχημάτων με τον διαχρονικό σχεδιασμό του, ο οποίος αντλεί έμπνευση από την πρώτη γενιά του Pony και είναι εμφανής στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του που μοιάζουν με origami. Το ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό του προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες του IONIQ 5 έχουν κατακτήσει πολλές διακρίσεις κύρους, όπως World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle of the Year και World Car Design of the Year . Έχει επίσης βραβευθεί ως German Car of the Year 2022 και UK Car of the Year 2022. Οι διακρίσεις του μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επίσης βραβεία από την Good Design και την IDEA.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις