Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η Volkswagen ενώνει τις δυνάμεις της με τη σειρά Star Wars Obi-Wan Kenobi

Η Volkswagen ενώνει τις δυνάμεις της με τη σειρά Star Wars Obi-Wan Kenobi

Η Volkswagen δίνει μια ακόμα ισχυρότερη ώθηση στην οικογένεια ID και στην παγκόσμια στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση.

Η εταιρεία ξεκινά την εμπορική της δραστηριοποίηση για το εμβληματικό van, ID. Buzz με μια ξεχωριστή συνεργασία με τη νέα τηλεοπτική σειρά Star Wars «Obi-Wan Kenobi» που έρχεται στην πλατφόρμα Disney+ στις 14 Ιουνίου 2022. Η καμπάνια ξεκινά με ένα προωθητικό video που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lucasfilm και την Industrial Light & Magic. Σε αυτό εμφανίζεται το ID. Buzz και αρκετοί γνωστοί χαρακτήρες του Star Wars, καθώς και ο πρωταγωνιστής Ewan McGregor, ο οποίος θα είναι στο εξής και πρεσβευτής του brandτης Volkswagen.

«Με αυτή τη συνεργασία ενώνουμε δύο ισχυρά παγκόσμια ονόματα αλλά και γενιές θαυμαστών που μεγάλωσαν με αυτά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη μοναδική δημιουργική συνεργασία. Ο Ewan McGregor ταιριάζει ιδανικά καθώς είναι θαυμαστής της Volkswagen από την παιδική του ηλικία και παράλληλα καθημερινός οδηγός, αλλά και συλλέκτης αυτοκινήτων Volkswagen.

Η συμμετοχή του όχι μόνο ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας, αλλά προσθέτει και αυθεντικότητα στα μηνύματά μας. Καλωσορίζω τον Ewan ως τον νέο πρεσβευτή του brandVolkswagen, ο οποίος συνδέει τέλεια το συναρπαστικό παρελθόν μας με την προσπάθειά μας για ένα μέλλον με ουδέτερο αποτύπωμα εκπομπών άνθρακα» δήλωσε ο Klaus Zellmer , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing.

Μια συμμαχία που θα προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή

Η προσμονή για το Star Wars  «Obi-Wan Kenobi» είναι τεράστια, καθώς οι πιστοί φίλοι του εμβληματικού Jedi Masterσε όλο τον κόσμο περιμένουν την επιστροφή του. Την ίδια συναισθηματική ένταση νιώθουν και οι λάτρεις της Volkswagen με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου εμβληματικού ηλεκτρικού van ID. Buzz.

«Ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα έχουμε την ευκαιρία να προσελκύσουμε νέο κοινό στην ηλεκτροκίνηση, την καινοτομία και την ψηφιοποίηση. Από αυτή την άποψη, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στη βιομηχανία του κινηματογράφου», συμπλήρωσε ο Zellmer. Η συνεργασία ξεκινά με ένα προωθητικό video που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Lucasfilm και την Industrial Light & Magic, χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία παραγωγής εικονικού περιεχομένου ILM StageCraft στο Infinity Stage.  

«Η καινοτόμος καμπάνια με το εντυπωσιακό περιεχόμενο που δημιούργησαν οι Lucasfilm και ILM, είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του ObiWan Kenobi στο Disney+», είπε η Lylle Breier, Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη Παγκόσμιου Marketing των The Walt Disney Studios. «Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

Η καμπάνια, την οποία επιμελήθηκαν οι Scholz & Friends και Markenfilm, θα «τρέξει» σε πολλές αγορές με προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τηλεόραση, ψηφιακό περιβάλλον και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο της καμπάνιας σχεδιαστές από τη Volkswagen και τη Lucasfilm δημιούργησαν δύο ID. Buzz «Star Wars Edition» που θα αποκαλυφθούν στην εορταστική εκδήλωση για το Star Wars στο Anaheim της Καλιφόρνια στα τέλη Μαΐου.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις