Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η νέα Mercedes-Benz GLC Coupe συνδυάζει τις σπορ επιδόσεις με την υψηλή απόδοση

Η νέα Mercedes-Benz GLC Coupe συνδυάζει τις σπορ επιδόσεις με την υψηλή απόδοση

Η νέα Mercedes-Benz GLC Coupé, συμπληρώνει την γκάμα της GLC. Συνδυάζει τις σπορ επιδόσεις με την υψηλή απόδοση.

Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία ηλεκτρικής μετάδοσης κίνησης, είτε ως plug-in υβριδικό με πλήρως ηλεκτρική σειρά κατάλληλο για καθημερινές ανάγκες είτε ως ήπιο υβριδικό με τεχνολογία 48 volt και ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης για επιπλέον ώθηση και ανάκτηση ενέργειας. Η σπορ ανάρτηση είναι στάνταρ.

Το προαιρετικό σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα 4,5° κάνει το όχημα ακόμα πιο ευέλικτο. Προσφέρεται στο πακέτο Technology μαζί με αερανάρτηση AIRMATIC.

Τα υψηλά στάνταρ της νέας Mercedes-Benz GLC Coupé είναι εμφανή με κάθε λεπτομέρεια, ανακοίνωσε η μάρκα.

Τα υλικά και το λογισμικό της τελευταίας γενιάς του συστήματος infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) προσφέρουν ακόμη καλύτερη φιλικότητα προς τον χρήστη. Η κεντρική οθόνη διευκολύνει τον έλεγχο του οχήματος και των λειτουργιών άνεσης.

Οι δύο οθόνες LCD παρουσιάζουν σαφείς και δομημένες πληροφορίες. Η πλοήγηση σε πλήρη οθόνη παρέχει στον οδηγό την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση διαδρομής. Το MBUX Augmented Reality για πλοήγηση είναι διαθέσιμο προαιρετικά. Μια κάμερα καταγράφει το περιβάλλον μπροστά από το όχημα.

Η κεντρική οθόνη εμφανίζει τις κινούμενες εικόνες και επίσης τοποθετεί εικονικά αντικείμενα, πληροφορίες και δείκτες. Αυτά περιλαμβάνουν σήματα κυκλοφορίας, βέλη κατεύθυνσης, συστάσεις αλλαγής λωρίδας και αριθμούς σπιτιών. Αυτό κάνει την πλοήγηση πολύ πιο εύκολη,

Ο διαισθητικός φωνητικός βοηθός Hey Mercedes είναι πιο αποτελεσματικός στην ανταπόκριση στη φυσική γλώσσα και στις προτιμήσεις των χρηστών. Οι υπηρεσίες ροής μουσικής μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στο MBUX, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών ρυθμίσεων, επιτρέποντας στον οδηγό να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη μουσική εμπειρία στο όχημα. Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από το audio Tourguide, το οποίο αποτελεί μέρος του «MBUX Voice Assistant» της Mercedes me.

Σε απάντηση στη φωνητική εντολή «Hey Mercedes, start Tourguide»,το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX διαβάζει πληροφορίες σχετικά με σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της διαδρομής.

Η λειτουργία MBUX Smart Home επιτρέπει στον οδηγό να έχει πρόσβαση σε συστήματα έξυπνων σπιτιών, για παράδειγμα για παρακολούθηση και προσαρμογή θερμοκρασίας, φωτισμού κ.α.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις