Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Με άρωμα James Bond, η παρουσίαση του νέου Range Rover Sport (VIDEO)

Με άρωμα James Bond, η παρουσίαση του νέου Range Rover Sport (VIDEO)

Η παρουσίαση του νέου Range Rover Sport στη Νέα Υόρκη έγινε με δεκάδες celebrities καλεσμένους και το νεότερο πράκτορα 007, τον Ντάνιελ Κρεγκ, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οδηγώντας το νέο Range Rover Sport σε μια κλειστή διαδρομή στους δρόμους του Μανχάταν, ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ έφερε το νέο μοντέλο της βρετανικής φίρμας στο χώρο παρουσίασης του, όπου εκατοντάδες δημοσιογράφοι και celebrities περίμεναν να δουν από κοντά και να μάθουν τα νέα χαρακτηριστικά του θηριώδους SUV της βρετανικής φίρμας.

Το νέο πολυτελές SUV της βρετανικής φίρμας μεγάλωσε σε διαστάσεις και με 6,2 πόντους μεγαλύτερος μήκος φθάνει πλέον τα 4,85 m. Παρόλο το μεγαλύτερο μέγεθός τους όμως, είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το απερχόμενο μοντέλο, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει και καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.

Χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου στο πλαίσιο και το αμάξωμα, το νέο Range Rover Sport ζυγίζει 420 κιλά λιγότερα. Αισθητικά δανείζεται αρκετά στοιχεία από το μικρότερο Evoque τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην καμπίνα.

Το λανσάρισμα του στην αγορά θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα είναι διαθέσιμο αρχικά με τέσσερις διαφορετικούς κινητήρες. Δυο ντίζελ και δυο βενζίνης. Οι τελευταίοι είναι ένας V8 5,0 λίτρων με 510 PS και ένας 3λιτρος V6 με ισχύ 340PS. Στους ντίζελ έχουμε δυο 3λιτρους V6 κινητήρες με απόδοση 258 PS ή 292 PS. Και τα τέσσερα μοτέρ συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η γκάμα τον κινητήρων θα εμπλουτιστεί το 2014 με έναν ακόμα ντίζελ 4,4 λίτρων και μια υβριδική έκδοση.


 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε