Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Mercedes-Benz: Διεύρυνση της γκάμας για την επόμενη C-Class

Mercedes-Benz: Διεύρυνση της γκάμας για την επόμενη C-Class

Η επόμενη γενιά της MercedesBenz CClass θα μεγαλώσει σε μήκος με σκοπό να «τοποθετηθεί», από πλευράς διαστάσεων, ανάμεσα στην νέα CLA και την EClass.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για το γερμανικό μοντέλο, αναφέρουν ότι εκτός από μεγαλύτερο μήκος η επόμενη γενιά της CClass θα διαθέτει και περισσότερες εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της MercedesBenz Αμερικής, Steve Cannon, «Η MercedesBenz πολεμούσε την 3άρα της BMW με δεμένα τα χέρια, κάτι που θα αλλάξει με τη νέα γενιά». Αυτή τη στιγμή η BMW διαθέτει στην γκάμα της 3άρας εκδόσεις 4θυρες, 5θυρες, κουπέ, κάμπριο, στέισον βάγκον, βενζίνης, πετρελαίου και με υβριδικό σύστημα. Η CClass από την πλευρά της διατίθεται μόνο σε 4θυρες, στέισον βάγκον και κουπέ εκδόσεις αμαξώματος και αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου.

Όλα αυτά θα αλλάξουν με την επόμενη γενιά CClass που θα ντεμπουτάρει στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2014, με την κουπέ έκδοση να κάνει την εμφάνισή της το 2015. Το 2015 θα παρουσιαστεί και η κάμπριο εκδοχή, ενώ την ίδια χρονιά θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά και υβριδικό σύστημα στην γκάμα του πολυτελούς μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε