Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μοίρασε bonus στους υπαλλήλους της η Ferrari

Μοίρασε bonus στους υπαλλήλους της η Ferrari

Η υπόσχεση του Λούκα Ντι Μοντετζέμολο δόθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και αφορούσε τα μπόνους που θα πάρουν όλοι οι υπάλληλοι της Ferrari, μετά τα καλά οικονομικά αποτελέσματα της τριετίας 2010 – 2012.

Σήμερα, ημέρα πληρωμής του μισθού του μηνός Μαρτίου, οι 3.000 εργαζόμενοι της ιταλικής εταιρείας πήραν από ένα μισθό μπόνους για κάθε ένα από τα τρία αυτά χρόνια της κερδοφορίας. Αν για παράδειγμα κάποιος έχει μισθό 1.500 ευρώ πήρε επιπλέον 4.500 ευρώ. Σε αυτά, τους επόμενους μήνες θα προστεθεί άλλο ένα ποσό 4.000 ευρώ ως μπόνους ανταγωνιστικότητας.

“Η εταιρεία μας έκλεισε το 2012 με αποτελέσματα ρεκόρ μετά από μια τριετία συνεχούς ανάπτυξης”, έγραψε ο Μοντετζέμολο σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους. “Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική εργασία που έχετε κάνει, ποιοτική και ποσοτική. Στην παρούσα εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, με πολλές εταιρείες του κλάδου να αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία, χάρη σε εσάς, είμαστε μια πολύ ωραία εξαίρεση, μια εταιρεία που παράγει όλο και περισσότερα μοντέλα και η οποία αναγνωρίζεται ως μια μεγάλη μάρκα παντού. Ας συνεχίσουμε έτσι, χάρη σε όλους εσάς για ό, τι έχετε κάνει μέχρι τώρα και ειδικά για το όλα όσα θα κάνετε στο μέλλον”.

Στην ίδια επιστολή, ο πρόεδρος της εταιρείας έθεσε την πρόκληση για ένα ακόμη μπόνους που θα αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της τριετίας 2013 – 2015.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε