Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέο Renegade Hard Steel από τη Jeep στη Γενεύη

Νέο Renegade Hard Steel από τη Jeep στη Γενεύη

Το Renegade Hard Steel βασίζεται στην έκδοση Trailhawk του νέου μοντέλου της Jeep και το παρουσιαστικό του ξεχωρίζει από το αμάξωμα από βουρτσισμένο μέταλλο, το καπό με την εισαγωγή αέρα και τις μαύρες ματ διακοσμήσεις.

Άλλα στοιχεία που το διαφοροποιούν από το στάνταρ Trailhawk είναι οι μαύροι πλευρικοί καθρέφτες, η εμπρός αλουμινένια ποδιά-γλίστρα και η μάσκα Mopar. Στα πιο τεχνικά στοιχεία, περιλαμβάνεται ψηλωμένη ανάρτηση, 16άρες ζάντες αλουμινίου και λάστιχα BF Goodrich All-Terrain.

Το πρωτότυπο Renegade Hard Steel θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης από τη Jeep με ένα ασορτί τρέιλερ με WiFi hotspot και μια τεράστια οθόνη αφής που υποστηρίζει την πρόσβαση σε μια σειρά από online υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Deezer, TuneIn Radio, Reuters, Tom Tom LIVE, Facebook και Twitter.

Η Jeep απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από την καμπίνα του Renegade Hard Steel, αλλά απ’ ό,τι λέγεται θα διαθέτει δερμάτινα καθίσματα Frau, διακοσμήσεις βουρτσισμένου μετάλλου και ραφές σε φωτεινό γκρι χρώμα.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε