Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι τιμές του νέου Renault Austral στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Renault Austral στην Ελλάδα

Το All-New Austral αποτελεί ορόσημο στην επιθετική στρατηγική της Renault στην κατηγορία C, αποτελώντας το πιο εξελιγμένο μοντέλο στη γκάμα της.

Η σχεδίασή του είναι αθλητική, εκλεπτυσμένη και κομψή. High-tech, οικονομικό και δικτυωμένο, εφοδιάζεται με πλούσια γκάμα υβριδικών κινητήρων με ισχύ έως 200 ίππους, με 32 συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και μοναδικές, για την κατηγορία, τεχνολογίες, όπως το σύστημα τετραδιεύθυνσης, 4Control Advanced, που του χαρίζει κορυφαία ευελιξία στην πόλη και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Με το νέο Austral η Renault επανέρχεται δυναμικά στο παιχνίδι των δημοφιλών μεσαίων SUV και «κοιτάζει» μόνο την κορυφή.

Τα συστήματα ‘4CONTROL Advanced’ και ‘MULTI-SENSE Advanced’, αποτελούν την πιο update εκδοχή των ομώνυμων τεχνολογιών, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο νέο Austral, έχοντας βελτιστοποιηθεί και υποστεί τις πλέον εξελιγμένες ρυθμίσεις ακριβείας.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE ενισχύει την αίσθηση και τις συγκινήσεις που βιώνει ένας οδηγός κατά την οδήγηση. Η οδική συμπεριφορά και η απόκριση του αυτοκινήτου αλλάζουν σύμφωνα με τρεις βασικούς τρόπους λειτουργίας: Sport, Eco και Neutral.

Το MULTI-SENSE αλλάζει την απόκριση του υδραυλικού τιμονιού, το δυναμικό έλεγχο οδήγησης και την απόκριση τόσο του κινητήρα όσο και του κιβωτίου ταχυτήτων. Για παράδειγμα, στη λειτουργία Sport, το τιμόνι «σφίγγει» περισσότερο, ενώ ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στις εντολές του οδηγού.

Χρησιμοποιώντας το κουμπί MULTI-SENSE που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους τρεις βασικούς τρόπους οδήγησης του συστήματος OpenR Link: Sport, Eco και Neutral.

Κάθε λειτουργία διαθέτει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις βελτιστοποιημένες από τους μηχανικούς της Renault για καλύτερη αίσθηση. Αυτή η λειτουργία είναι ίδια με αυτή που είχε ήδη η προηγούμενη γενιά.

Ο συνδυασμός του 4CONTROL Advanced και του MULTI-SENSE Advanced στο νέο Austral, δημιουργεί μια μοναδική οδηγική εμπειρία, προκειμένου να βελτιώσει την ευχαρίστηση του οδηγού, παρέχοντάς του ένα πλήρες φάσμα επιλογών εξατομίκευσης.

Δείτε τις τιμές πώλησης των εκδόσεων κινητήρων του νέου Renault Austral:

Austral 1.2 Mild Hybrid Advanced 130 (131 PS): από 38.450€

Austral 1.3 Mild Hybrid Auto 160 (158 PS): από 42.950€

Austral 1.3 Mild Hybrid Auto Alpine 160 (158 PS): από 44.250€

Austral 1.2 Ε-Tech Full 200 (200 PS): από 49.700€

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις