Οκτώ νέα μοντέλα από την Jeep μέχρι το 2023

Στο εγγύς μέλλον, στον νέο όμιλο των FCA και PSA, ονόματι Stellantis, η μεγαλύτερη φίρμα δεν θα είναι αυτή που φαντάζονται οι περισσότεροι. Και για το λόγου το ασφαλές, όσον αφορά τις πωλήσεις, το Νο 1 του νέου γκρουπ θα είναι η Jeep!

Και μάλιστα ιδιαίτερα εύκολα, καθώς ο Αμερικανός κατασκευαστής πούλησε 1,48 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως (περιλαμβανομένων 923.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες). Από πίσω, ήρθαν κατά σειρά η Peugeot με 1,46 εκατ. και η FIAT με 1,35 εκατ. αυτοκίνητα!

Η Jeep λοιπόν η πιο σημαντική φίρμα της FCA και θα παραμένει η πιο σημαντική φίρμα του ομίλου Stellantis. To ’21 αναμένεται να είναι η χρονιά των μεγάλων μοντέλων της αμερικανικής φίρμας με ένα ολοκαίνουργιο Grand Cherokee και το ’22 η χρονιά ενός μικρού, αστικού SUV.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Ποια συστήματα ασφαλείας στα σύγχρονα ΙΧ μας κάνουν χειρότερους οδηγούς;

Ποια συστήματα ασφαλείας στα σύγχρονα ΙΧ μας κάνουν χειρότερους οδηγούς;

Έκθεση του Ινστιτούτου Ασφαλίσεων για την Ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους (IIHS) και του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT), δείχνει ότι οι οδηγοί επαφίενται όλο και περισσότερο ... Διαβάστε περισσότερα
Νέο Audi SQ5 Sportback TDI

Νέο Audi SQ5 Sportback TDI

Δύο μήνες μετά από την πρεμιέρα του Q5 Sportback που αποτελεί την κουπέ έκδοση του ανανεωμένου Q5, η Audi παρουσίασε την κορυφαία έκδοση επιδόσεων SQ5 ... Διαβάστε περισσότερα