Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλα έτοιμα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Όλα έτοιμα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Σε μία λαμπρή βραδιά, που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού στο  ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκε πως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα και μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Από τις 8 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου λοιπόν η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει στην χώρα μας.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να δηλώνει πως «Φέρνουμε το Ράλλυ των Θεών στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ» με την αναλυτική παρουσίαση του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς για την Ελλάδα να πραγματοποιείται στη συνέχεια από την Αλυτάρχη του αγώνα, κ. Ανίτα Πασαλή και τον βετεράνο οδηγό αγώνων, τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου «Στρατισίνο».

Η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή μπροστά στα μάτια δεκάδων χιλιάδων θεατών.

Οι διαδρομές που παρουσιάστηκαν ήταν συνολικά τρεις: Η γνωστή ειδική διαδρομή «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, η Ε.Δ. «Λειβαδιά» (21,21 χλμ.), γνωστή ως «Ευαγγελίστρια» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και μια διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά. Πρόκειται για τη «Δάφνη», στο Δήμο Τανάγρας, με μήκος 17,45 χλμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες τον διαδρομών θα ανακοινωθούν άμεσα.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις