Προβλήματα αξιοπιστίας στα made in China Tesla!

H Tesla καλείται να βρει άμεσα λύσεις στα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζουν όσα μοντέλα της κατασκευάζονται στην Κίνα.

Οι κινέζικες αρχές ζήτησαν από την Tesla να αναλάβει δράση το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να εξαλείψει τα προβλήματα αξιοπιστίας που εμφανίζουν πολλά από τα μοντέλα της που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Shanghai!

Οι πολλαπλές αναφορές από κατόχους των ηλεκτρικών οχημάτων της αμερικανικής φίρμας για ανάφλεξη των μπαταριών και… ακούσιας επιτάχυνσης, θορύβησε τις κινεζικές αρχές οι οποίες κάλεσαν τους υπευθύνους του εργοστασίου της Tesla, ώστε να τους ενημερώσουν ότι πρέπει να τηρούν αυστηρά τους κινέζικους νόμους και κανονισμούς και φυσικά να σέβονται τα δικαιώματα των καταναλωτών.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χάνουν δισεκατομμύρια εξαιτίας ενός μικρού εξαρτήματος!

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χάνουν δισεκατομμύρια εξαιτίας ενός μικρού εξαρτήματος!

Η General Motors πατάει φρένο στην παραγωγική της διαδικασία. Αιτία; Η έλλειψη εξαρτημάτων μικροηλεκτρονικής. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, τρία εργοστάσια του ομίλου στη Βόρεια Αμερική και ... Διαβάστε περισσότερα
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τι εγγύηση δίνει κάθε εταιρεία για τις μπαταρίες;

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τι εγγύηση δίνει κάθε εταιρεία για τις μπαταρίες;

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά το κόστος της αντικατάστασης της μπαταρίας σας φοβίζει; Τα καλά νέα είναι ότι οι κατασκευαστές την εγγυώνται για ... Διαβάστε περισσότερα