Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγώνας Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο Τατόι, αυτό το σαββατοκύριακο

Αγώνας Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο Τατόι, αυτό το σαββατοκύριακο

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Τατοΐου ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Με 70 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου, το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου 2017.

Η Start Line και η ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα που αποδεικνύεται πόλος έλξης για τους οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες. Οι κατηγορίες είναι επτά στο σύνολο, με εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές να είναι των ιστορικών αυτοκινήτων με 22 συμμετέχοντες. Παράλληλα τα 12 Skoda Fabia του Ενιαίου, αλλά και τα επτά μονοθέσια της Formula Gloria θα συμπληρώσουν θεαματικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις βασικές κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού GT και Formula Saloon στις οποίες θα δούμε συνολικά άλλα 29 αυτοκίνητα. Δείτε αναλυτικά τις 70 συμμετοχές.

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου θα φιλοξενήσει τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας σε μια διαδρομή σχεδιασμένη από τον Θανάση Παπαθεοδώρου, με μήκος 3,61 km. Αποτελείται από 19 στροφές και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει σημεία για προσπεράσματα και απαιτητικές αλλαγές πορείας. Δείτε το σχεδιάγραμμα της πίστας.

H πρόσβαση στο χώρο γίνεται είτε μέσω του Προαστιακού (στάση Τατόι), είτε με αυτοκίνητα τα οποία σταθμεύουν μέσα στο αεροδρόμιο, δωρεάν. Υπάρχουν δύο είσοδοι, Βόρεια και Νότια, από τον περιμετρικό δρόμο του αεροδρομίου (λεωφόρος Τατοΐου). Την ημέρα του αγώνα, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει €10, στην κερκίδα €15, φοιτητικό και μαθητικό €5, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, για ΑΜΕΑ και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας (με βεβαίωση ανανέωσης). Για τα δοκιμαστικά του Σαββάτου, τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μισή τιμή από εκείνη της Κυριακής. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της πλατφόρμας Viva.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Start Line 2109812341, 6944308148 και 6977660565, στην ιστοσελίδα του σωματείου www.startline.gr και στο info@startline.gr.

Αγώνες Τελευταίες ειδήσεις