Ένα SsangYong Rexton για το Ράλι Dakar

Ένα… διαφορετικό Rexton παρουσίασε η SsangYong Motorsport που εδρεύει στην Ισπανία και το οποίο προορίζεται να πάρει μέρος στο φετινό Ράλι Dakar (6-17 Ιανουαρίου).

Το αυτοκίνητο θα οδηγήσουν οι Oscar Fuertes και Diego Vallejo που πέρυσι είχαν συμμετάσχει στον αγώνα με ένα ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένο Tivoli.

Η συμμετοχή με το Rexton DKR θα προσμετρά στην κατηγορία T1-3, στην οποία αγωνίζονται αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και κίνηση στον ένα άξονα.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί έναν V8 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, που αποδίδει 450 ίππους, ροπή 152,9 kgm και επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 195 km/h, ενώ για το 0-100 km/h χρειάζεται μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Το συνολικό βάρος φτάνει τα 1900 kg, την ώρα που για τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα φροντίζει ένα σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Με τις περισσότερες των ειδικών διαδρομών να γίνονται στην έρημο του Περού, το αυτοκίνητο πατά πάνω σε τροχούς 17 ιντσών και για την ανάρτηση έχει επιλεγεί η λύση των διπλών ψαλιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγώνες Τελευταίες ειδήσεις

«Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι η πορεία μου στην F1» – Συγκλονίζει ο Romain Grosjean μιλώντας για το ατύχημα που έκοψε την ανάσα των θεατών [vid]

«Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι η πορεία μου στην F1» – Συγκλονίζει ο Romain Grosjean μιλώντας για το ατύχημα που έκοψε την ανάσα των θεατών [vid]

Είκοσι οκτώ δευτερόλεπτα. Αυτός ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε από τη στιγμή της πρόσκρουσης του μονοθεσίου του Romain Grosjean πάνω στην μπαριέρα, μέχρι τη στιγμή ... Διαβάστε περισσότερα