Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη ΔΕΘ η έκθεση αυτοκινήτου Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show

Στη ΔΕΘ η έκθεση αυτοκινήτου Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show

Ανοίγει αύριο, Παρασκευή, τις πύλες της στην ΔΕΘ η έκθεση αυτοκινήτου Auto Motor World -Thessaloniki Tuning Show.

Είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα που συνδυάζει την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.

Μετέχουν 90 συνολικά εκθέτες με 500 οχήματα, πολλά ιδιαίτερα μοντέλα, club αυτοκινήτων και επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βελτίωση, αξεσουάρ off road οχημάτων και ηχοσυστημάτων, ενώ θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα επιδείξεις drift.

Το Auto Motor World –Thessaloniki Tuning Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα. Μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα.

Είναι αναμφίβολα μια Ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.

Κάθε χρόνο παρουσιάζονται όλο και περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και οχήματα, χάρη στα οποία η έκθεση έχει αυξηθεί σχεδόν σε τετραπλάσια έκταση από το αρχικό της ξεκίνημα.

Η έκθεση εγγυάται ότι θα προσφέρει ολοήμερη ψυχαγωγία, καθώς εκτός από τα ενενήντα περίπτερα των εκθετών και τα σχεδόν 500 οχήματα, οι επισκέπτες διασκεδάζουν με συνεχή προγράμματα γεμάτα δράση.

Το AMWTTS προσφέρει εξαιρετική οικογενειακή ψυχαγωγία, στην οποία όλες οι ηλικιακές ομάδες μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις