Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Peugeot 3008 [pics]

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Peugeot 3008 [pics]

Με ανανεωμένη εικόνα και εμπλουτισμένο εξοπλισμό, το Peugeot 3008 θωρακίζει την κορυφαία θέση του στην κατηγορία των SUV.

Η δεύτερη γενιά του 3008 είναι ένα μοντέλο σταθμός στη σύγχρονη ιστορία της Peugeot. Και αυτό διότι αναβάθμισε τη συνολική εικόνα της, έδειξε τον δρόμο στα νέα μοντέλα που ακολούθησαν και αύξησε τα έσοδα και το πελατολόγιο της. Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2017 κατάφερε να πουλήσει μέσα σε μία 4ετία κοντά στο ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα, με μεγάλο ποσοστό των ιδιοκτητών 3008 να αποκτούν για πρώτη φορά μοντέλο της γαλλικής φίρμας.

Για να συνεχίσει όμως να αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες προτάσεις στην κατηγορία, έπρεπε να περάσει από την καθιερωμένη διαδικασία της ανανέωσης. Εμπρός, το ανανεωμένο Peugeot 3008 διαθέτει ελαφρώς διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, νέα μάσκα χωρίς πλαίσιο που ενώνει τα νέα LED φώτα (στάνταρ από τη βασική έκδοση) και νέας σχεδίασης «κυνόδοντες» που εκτελούν και χρέη φλας. Πίσω συναντάμε νέα φώτα τεχνολογίας LED που θυμίζουν RGB RAM sticks, διαθέτουν κυλιόμενα φλας (σταθερά σε λειτουργία alarm) και έχουν σκουρόχρωμο πλαστικό πλαίσιο. Νέος είναι και ο λογότυπος «3008» που πλέον κοσμεί και το εμπρός μέρος στο καπό. Ακόμα, η χρωματική παλέτα έχει εμπλουτιστεί, ενώ σε περίπτωση αγοράς της έκδοσης GT μπορεί να συνδυαστεί με το νέο Black Pack που αντικαθιστά όλα τα ασημί τμήματα με μαύρα και δίνει επιπλέον μαύρες ζάντες 19”.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις