Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Το ηλεκτρικό οικογενειακό concept car της Skoda, Vision 7S, θα βρίσκεται στο Golden Hall μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, δίνοντας μία εικόνα από το μέλλον στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Σίγουρα εντυπωσιακό, σίγουρα υποσχόμενο για μία διαφορετική μελλοντική πραγματικότητα, το Vision 7S με εκκεντρική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες κεντρίζει το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, κοσμώντας το ειδικά διαμορφωμένο stand της Skoda στο Golden Hall.

Οι λεπτομέρειες του μίνιμαλ δυναμικού σχεδιασμού, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, τα δεκάδες Simply Clever χαρακτηριστικά, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Vision 7S αποτελεί τη σπουδαιότερη εξέλιξη της Skoda, ακόμα και της ηλεκτροκίνησης.

Το Vision 7S είναι μεγάλο σε διαστάσεις και με έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις γίνεται ακόμα πιο ευρύχωρο. Το εμπρός μέρος με την ονομασία Tech Deck Face ενσωματώνει μια σύγχρονη διάταξη με 7 γρίλιες, οι οποίες βρίσκονται στον προφυλακτήρα. Η κεντρική μάλιστα ξεχωρίζει, γιατί έχει πορτοκαλί χρώμα. Αρμονικά, η ίδια φιλοσοφία συνεχίζεται και στο πίσω μέρος και συνδυάζεται με τα φωτιστικά σώματα, τα οποία σχηματίζουν ένα «Τ».

Το άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό του concept car διαθέτει δύο χωροταξικές διαμορφώσεις, Driving και Relaxing ανάλογα την περίσταση, στην οποία επιθυμεί να βρεθεί ο οδηγός. Στην εκδοχή Relaxing, μάλιστα, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ την ίδια στιγμή τα καθίσματα των δύο πρώτων σειρών προς τα πίσω για τη μέγιστη ευρυχωρία και άνεση των επιβατών.

Το σύστημα μπαταριών διαθέτει ενεργειακή χωρητικότητα 89kWh και προσφέρει εκτιμώμενη αυτονομία 600km.

Η Skoda επέλεξε μία πρώτης τάξεως τοποθεσία για να αφουγκραστεί τις διαθέσεις του κοινού σε ένα concept car που αφομοιώνει τα χαρακτηριστικά της επόμενης μέρας.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις