Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Casual ή όχι, η Levi’s έχει την “απάντηση” στα ανδρικά παπούτσια

Casual ή όχι, η Levi’s έχει την “απάντηση” στα ανδρικά παπούτσια

Η νέα σειρά ανδρικών παπουτσιών με την υπογραφή της Levi’s είναι εδώ και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η Levi’s, αποτελεί ένα λογότυπο παγκόσμιας αναγνώρισης και κύρους, γνωστό εδώ και χρόνια στην χώρα μας, στο χώρο της casual ένδυσης, με το αγαπημένο σε όλους 501 παντελόνι να γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.

Η Levi’s δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα από τα πιο γνωστά και “καυτά” brand της αγοράς έρχεται να μας παρουσιάσει τη συλλογή ανδρικών παπουτσιών για το φθινόπωρο του ’18 και μας καλεί να εμπνευστούμε.

Αυτό βέβαια που καταφέρνει με τα νέα σχέδια στα ανδρικά παπούτσια είναι απλά να εντυπωσιάσει.

Η συλλογή, περιλαμβάνει casual σχέδια σε μοντέρνες γραμμές και υλικά, όπως δέρμα και καστόρ, για τον άντρα που λατρεύει την επώνυμη μόδα.

Παπούτσια για κάθε τύπο άνδρα. Και κυρίως για κάθε στιγμή της ημέρας. Casual ή όχι, η Levi’s έχει την απάντηση. Είτε αυτό είναι δερμάτινο μποτάκι, είτε χαμηλό παπούτσι είτε ακόμη και sneakers, που με την ποιότητα και το στυλ τους, μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να συνδυαστεί με τζιν. Τα παπούτσια που σχεδίασε η Levi’s για το φθινόπωρο του 2018 ταιριάζουν γάντι με κάθε επιλογή. Χρώματα γήινα που γίνονται το καλύτερο αξεσουάρ για μια sic εμφάνιση.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν…   

Imported & Distributed by Hatziprodromou Bros SA
Θεσσαλονίκη 2310 682222
Aθήνα 210 9024435

Bplus Τελευταίες ειδήσεις