Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η ομιλία του Πίτερ Οικονομίδη σε εκδήλωση του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward

Η ομιλία του Πίτερ Οικονομίδη σε εκδήλωση του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward

Ο Πίτερ Οικονομίδης λέει «γίνεται» και το ΟΠΑΠ Forward το αποδεικνύει! Δείτε την ομιλία του brand strategist στην εκδήλωση του προγράμματος του ΟΠΑΠ.

Σαράντα επιχειρηματικά success stories έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα χάρη στην ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρείχε το πρόγραμμα «ΟΠΑΠForward» στις συμμετέχουσες εταιρείες των δύο πρώτων κύκλων.

Έχοντας επιτύχει αύξηση του κύκλου εργασιών τους κατά 21% και δημιουργία 751 νέων άμεσων και 5.410 έμμεσων θέσεων εργασίας από το 2016 μέχρι σήμερα, οι εταιρείες του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward» αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν υπάρχει δεν γίνεται, υπάρχει γίνεται. Σε αυτή ακριβώς την πεποίθηση επικεντρώθηκε και η ομιλία του brand strategist Πίτερ Οικονομίδη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του «ΟΠΑΠ Forward», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε τι είπε ο Πίτερ Οικονομίδης

Στον τρίτο κύκλο του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward»,  το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, συμμετέχουν σήμερα 50 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όλες τους λαμβάνουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις