Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΟPAP Music: Εντυπωσιακή μουσική πρεμιέρα στο Markopoulo Park με περισσότερους από 12.000 θεατές

ΟPAP Music: Εντυπωσιακή μουσική πρεμιέρα στο Markopoulo Park με περισσότερους από 12.000 θεατές

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ντουέτα έκπληξη, χορευτικά και λαμπερές παρουσίες στην κορυφαία συναυλία της χρονιάς.

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό τη λάμψη των αστέρων της ελληνικής pop έζησαν οι περισσότεροι από 12.000 θεατές που κατέκλυσαν το Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, για να παρακολουθήσουν το «All Stars Concert» του ΟΠΑΠ. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνίστησαν επί σκηνής σε ένα φαντασμαγορικό τρίωρο live και παρέσυραν στον ρυθμό τον κόσμο.

Στη συναυλία, μεταξύ άλλων, έδωσαν δυναμικό παρών συνεργάτες και πράκτορες του δικτύου ΟΠΑΠ, εργαζόμενοι, πελάτες, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και μέσων ενημέρωσης, αθλητές, φίλιπποι και μέλη της ιπποδρομιακής κοινότητας. Το show άνοιξε το μουσικό συγκρότημα Alcatrash και ο πρωτοεμφανιζόμενος Ιάσονας Μανδηλάς.

Το «All Stars Concert» είναι η πρώτη εκδήλωση του «OPAP Music», του νέου πυλώνα δράσεων της εταιρείας που έχει ως στόχο να προσφέρει εμπειρίες διασκέδασης στον κόσμο μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες. Ο ΟΠΑΠ ενισχύει την παρουσία του στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης και το Markopoulo Park καθιερώνεται πλέον και ως ένας σύγχρονος συναυλιακός χώρος, σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από την Αθήνα. Η πρεμιέρα του «ΟΠΑΠ Music» συνδέθηκε και με έναν καλό σκοπό, τη στήριξη του έργου του Make A Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος).

O Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τον ΟΠΑΠ και το Markopoulo Park. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν σήμερα εδώ για να απολαύσουν το «Αll Stars Concert» του ΟΠΑΠ. Η ψυχαγωγία βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο νέες εμπειρίες διασκέδασης».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, επεσήμανε: «Σήμερα με τη συναυλία που διοργανώσαμε, εγκαινιάσαμε το νέο πυλώνα «ΟΠΑΠ Music» που στόχο έχει να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και εμπειρίας στον κόσμο».

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Αναδεικνύουμε το Μarkopoulo Park ως ένα πολυχώρο θεάματος και διασκέδασης. Το Markopoulo Park συνδυάζει το θεαματικό σπορ των ιπποδρομιών και σειρά άλλων δράσεων για όλη την οικογένεια, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, με εύκολη πρόσβαση».

Το Markopoulo Park «καλπάζει» στη νέα εποχή

Το σύνθημα για να ξεκινήσει το κορυφαίο μουσικό-χορευτικό γεγονός δόθηκε ύστερα από την ολοκλήρωση των ελληνικών ιπποδρομιών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε Κυριακή, στο Markopoulo Park. Πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών και να παρακολουθήσει τις οκτώ ιπποδρομίες του προγράμματος.
Το Markopoulo Park αποτελεί ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας για την οικογένεια, το οποίο, εκτός από ιπποδρομίες, φιλοξενεί show ιππασίας, φεστιβάλ και αγώνες αυτοκινήτων, αθλητικά event, καθώς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όπως βόλτες με πόνυ, επισκέψεις στους στάβλους, γνωριμία με σπάνια ζώα, σόου με μαγικά και δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά.
Υποστηρικτής της συναυλίας ήταν η εταιρεία B.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις