Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πως θα ζήσετε μοναδικές ιδιωτικές στιγμές τις ημέρες των γιορτών

Πως θα ζήσετε μοναδικές ιδιωτικές στιγμές τις ημέρες των γιορτών

Σε μία κοινωνία που συνεχώς αλλάζει, είναι λογικό να αλλάζουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό, όμως που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη των ανθρώπων για ιδιωτικότητα κάθε στιγμή της ζωής τους, και ιδιαίτερα όταν θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχουν στο πλευρό τους.

Εάν θεωρήσουμε πως όλα αλλάζουν με το χρόνο, άρα και οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτό που δεν αλλάζει ποτέ είναι η ανάγκη μας για ιδιωτικότητα.

Οι ερωτικές σχέσεις, που οδηγούν κάθε φορά την πορεία της ανθρωπότητας καθώς “παράγουν” ζευγάρια που με την σειρά τους διαιωνίζουν το ανθρώπινο είδος και διαμορφώνουν την δομή της οικογένειας, καθοδηγούνται από την… αισθητική της κάθε εποχής, τις τάσεις αλλά και την τεχνολογία.

Αυτές με την σειρά τους επηρεάζουν και την “βαριά” βιομηχανία του σεξ.

Η ραγδαία άυξηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων, χωρίς μέτρο, οδήγησε την Δήμαρχο του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα να προτείνει πρόσφατα να σταματήσει η πρακτική να ποζάρουν οι εκδιδόμενες γυναίκες σε βιτρίνες στις προσόψεις των κτιρίων της πόλης, εικόνα που αποτελούσε “σύμβολο” της πόλης για πολλές δεκαετίες. Ο τρόπος καταγραφής των κοριτσιών από τους τουρίστες δεν έδειχνε τον απαιτούμενο σεβασμό σε εργαζόμενες γυναίκες, λένε οι Ολλανδοί.

Την ίδια στιγμή, η πασίγνωστη σελίδα ερωτικού περιεχομένου You Porn άλλαξε το βασικό χρώμα της σελίδας της από μαύρο σε άσπρο, σε μια προσπάθεια να απενοχοποιήσει το περιεχόμενό της, το οποίο επίσης επηρεάστηκε από τις συνήθειες της νέας εποχής, καθώς τα ερασιτεχνικά βίντεο κλέβουν την πρωτοκαθεδρία από τα σκηνοθετημένα.

Το sexting αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο ανταλλαγής ερωτικών μηνυμάτων και εικόνων που χρησιμοποιούν κυρίως νέοι κάτω των 18 ετών και έχει εμφανιστεί ταυτόχρονα με την χρήση των κινητών μας τηλεφώνων.

Θύματα του έχουν πέσει αρκετοί νέοι άνθρωποι που σκέφτηκαν αφελώς να γοητεύσουν ή να φλερτάρουν στέλνοντας μια αποκαλυπτική φωτογραφία τους.

Σχέσεις νέων ανθρώπων σταματούν ξαφνικά ή ξεκινούν ενίοτε με το πάτημα λίγων πλήκτρων. Το περιβάλλον των σχέσεων (κυρίως των ερωτικών) αρχίζει σταδιακά να απενοχοποιείται. Μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα φιλοξενούν event ανταλλαγής συντρόφων που επιθυμούν να δοκιμάζουν διαφορετικές εμπειρίες διατηρώντας τον ίδιο σύντροφο.

Νέες ξενοδοχειακές αλυσίδες ημιδιαμονής δημιουργούν χώρους με φαντασία που ξεφεύγουν από τα παραδοσιακά μοτίβα και τολμούν να προσθέσουν ποδοσφαιράκια, μπιλιάρδα και φλιπεράκια για να το κάνουν περισσότερο διασκεδαστικό και παρεϊστικο. Στήνουν δωμάτια γύρω από prive πισίνες, επενδύουν τοίχους με πραγματικά φύλλα χρυσού και χρησιμοποιούν πανάκριβες ταπετσαρίες για να αναβαθμίσουν την “εικόνα τους. Τίποτα δεν παραμένει ίδιο.

Υπάρχει όμως και ένα παράδειγμα από ξενοδοχείο ημιδιαμονής που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του και εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα του.

Αν εντυπωσίασε κι εσάς, δεν έχετε παρά να δείτε από κοντά το ξενοδοχείο Crystal Blue.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις