Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

15 προσαγωγές για τα χθεσινά επεισόδια – ΒΙΝΤΕΟ

15 προσαγωγές για τα χθεσινά επεισόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Οι συγκεντρώσεις των πολιτών ενάντια σε ασφαλιστικό και φορολογικό λίγο έλειψε να τιναχθούν στον αέρα όταν έκαναν την εμφάνισή τους κουκουλοφόροι που άρχισαν να επιτίθενται στην αστυνομία. Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και όπως πάντα κατέληξαν στα Εξάρχεια…

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις έγιναν στην περιοχή του Συντάγματος και οι υπόλοιπες 12 στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η κατάσταση “μύριζε μπαρούτι” από νωρίς και το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια έναν αγροτοσυνδικαλιστή, με τις εικόνες να αποτυπώνονται μάλιστα μπροστά στην κάμερα του newsit.gr

Λίγο αργότερα, θύμα επίθεσης έπεσε από αντιεξουσιαστές και ο ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Σαραντάκος, τον οποίο χτύπησαν και κλώτσησαν.

Παράλληλα, στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος σημειώθηκε ένα ακόμη επεισαόδιο, όταν άγνωστοι κυνήγησαν έναν άνδρα που είχε τατουάζ με σβάστικες και μαιάνδρους, ο οποίος βρήκε καταφύγιο στις δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες απάντησαν με δύο κρότους λάμψης!

Τα σοβαρά επεισόδια ξεκίνησαν όταν άγνωστοι νεαροί ξεκίνησαν να πετούν μολότοφ εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας. Οι περισσότεροι διαδηλωτές φυσικά διαλύθηκαν και τότε ξεκίνησαν οι “ασχήμιες”.

 

 

 

Τα σοβαρά επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, όταν περίπου στις 22:00 το βράδυ οι ταραχοποιοί αποχώρησαν από το Σύνταγμα με την… συνέχεια να δίνεται στις περιοχές γύρω από τα Εξάρχεια.

 

 

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, άγνωστοι φώναξαν “ρουφιάνοι” και πέταξαν φωτοβολίδες προς το σημείο όπου βρίσκονταν δημοσιογράφοι, ενώ αργότερα πέταξαν ξανά βόμβες μολότοφ.

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε