Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αμετανόητος ο παιδοκτόνος του Άστρους Κυνουρίας – “Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, το ίδιο θα έκανα”

Αμετανόητος ο παιδοκτόνος του Άστρους Κυνουρίας – “Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, το ίδιο θα έκανα”

– “Δεν μετανιώνω που σκότωσα το γιο” μου λέει ο 75χρονος παιδοκτόνος
– “Τουλάχιστον πριν πεθάνω, είδα την καταστροφή μου”
– Μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου περιγράφει τις τελευταίες ώρες πριν από το φονικό
– “Δεν μου έκανε κάτι εκείνη την ώρα και πήρα το όπλο και τον σκότωσα. Είναι μια υπομονή 25 και πλέον ετών”

Αμετανόητος εμφανίζεται, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο 75χρονος παιδοκτόνος του Άστρους Κυνουρίας.

“Δεν έχω μετανιώσει που σκότωσα τον γιο μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα έκανα το ίδιο. Τουλάχιστον πριν πεθάνω, είδα την καταστροφή μου” λέει στην εφημερίδα.

Ο 75χρονος, που ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο σκότωσε τον 39χρονο γιο του Γιάννη και στη συνέχεια έκαψε τη σορό του, στο Άστρος Κυνουρίας, συγκλονίζει για άλλη μία φορά το πανελλήνιο, με όσα περιγράφει στη συνέντευξή του.

Η βία γέννησε τη βία, λέει ο 75χρονος που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου

“Ο γιος μου περίμενε κάθε φορά τις γιορτές, προκειμένου να έρθει από την Αθήνα και να μας ξυλοκοπήσει, να μας βασανίσει. Έτσι έπαιρνε τη δόση του” ισχυρίζεται ο 75χρονος παιδοκτόνος.

“Τον γιο μου τον σκότωσα, δεν ήταν μια απόφαση στιγμής, ότι μου έκανε κάτι εκείνη την ώρα και πήρα το όπλο και τον σκότωσα. Είναι μια υπομονή 25 και πλέον ετών. Μετά από τις κόρες μου είχε βγει ένα παιδί που αλλιώς το περίμενα, πολύ ατίθασο” λέει ο 75 χρονος και συνεχίζει “Ό, τι και να του έλεγα μου έβγαινε με κόκκινο. Τη δουλειά τη βαριόταν αφάνταστα, σκόρδο του έλεγες, κρεμμύδι θα σου έλεγε. Για οποιονδήποτε λέγανε, για γείτονα, για συμμαθητή του, όλοι ήταν στραβοί και ανάποδοι εκτός αυτού”.

“Πάντοτε προσπαθούσα να βρω κάποια χρυσή τομή, κάποια ελπίδα, δηλαδή είχα όλες τις ελπίδες μου πάνω σε αυτό το παιδί” απαντά ο 75 χρονος όταν ερωτάται αν είχε προαποφασίσει να τον σκοτώσει.

Για την ημέρα του φονικού ο 75χρονος λέει ότι δεν ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού του. “Ήρθε πάλι με το ίδιο πρόγραμμα, με απειλή. Βούτηξε μια γλάστρα από την αυλή, την πέταξε επάνω στην βεράντα και άρχισε να χτυπά κλωτσιές δυνατές στην πόρτα και χτυπούσε τόσο δυνατά…” Στν ερώτηση γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία απαντά: “Με απειλούσε πολλές φορές. «Δεν μ’ ενδιαφέρει. Θες να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, θες να πας στην Αστυνομία, θες να πας στον εισαγγελέα, εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κανείς τίποτα», μου έλεγε”.

Συμπληρώνει πως η σύζυγός του δεν ήθελε να φωνάξουν την αστυνομία. “… φαινόταν η πλάτη της όλη με χτυπήματα και μου λέει: “θα γίνουμε ρεζίλι, είναι κλειστή κοινωνία. Ο αστυνομικός είναι απο δω, είναι γνωστός, την άλλη μέρα θα το έχει μάθει όλο το χωριό”…

Οταν εξιχνιάστηκε η δολοφονία μαζί με τον 75χρονο συνελήφθησαν και άλλα τέσσερα άτομα της οικογένειας του δράστη, που τελικά αφέθηκαν ελεύθερα. Ανάμεσά τους η 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία κατηγορείται για απλή συνέργεια και έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε

Άστρος: Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος – Ελεύθερη με όρους η μητέρα – Τι είπαν στις απολογίες τους

Άστρος: Στον ανακριτή ο αμετανόητος παιδοκτόνος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη χώρα (Φωτό)!

Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία στο Άστρος Κυνουρίας – Ελεύθεροι τρεις συγγενείς του θύματος

Ελεύθερος με εγγύηση ο αδελφός του παιδοκτόνου στο Άστρος Κυνουρίας – Την Τρίτη απολογούνται οι γονείς του θύματος για το άγριο φονικό

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για το φρικτό φονικό στο Άστρος (ΦΩΤΟ)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε