Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Δράκος των Πετραλώνων – Κρίθηκε προφυλακιστέος – ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο Δράκος των Πετραλώνων – Κρίθηκε προφυλακιστέος – ΦΩΤΟ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε για μια ακόμη φορά ο Δράκος των Πετραλώνων μετά την απολογία του στον 10ο τακτικό ανακριτή στην Ευελπίδων. Ο κατά συρροή παιδεραστής κατηγορείται οτι ασέλγησε σε 21 μαθήτρες ηλικίας από 8 εως 14 ετών.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δράκος των Πετραλώνων ο οποίος στιγμάτισε ανεξίτηλα με τη διαστροφική του δράση 21 παιδικές ψυχές.

Μεταφέρθηκε με διαδικασίες εξπρές στο κτίριο 10 της Ευελπίδων όπου απολογήθηκε στον 10ο τακτικό ανακριτή.  Είναι χαρακτηριστικό οτι η μεταγωγή του διήρκησε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ο παιδόφιλος έκρυψε το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας σαν κουκούλα το μπουφάν του για να αποφύγει τη διαπόμπεση.  Άραγε οταν ασελγούσε στα κορμάκια των μικρών κοριτσιών δεν ντρεπόταν;

Ο 40χρονος παιδεραστής που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 27/0/2013, προσποιούνταν τον αστυνομικό και υπέβαλλε τα θύματά του σε “σωματικό έλεγχο” ικανοποιώντας τις άρρωστες ορέξεις του. Οι ηλικίες των θυμάτων του συγκλονίζουν. Τα παιδιά είχαν ηλικία από 8 έως 14 ετών.

Ο ίδιος πάντως δείχνει αμετανόητος και κυνικά είπε για τα θύματά του στους αστυνομικούς “δε τις θυμάμαι όλες“.

Στη φωτογραφία του Νewsit βλέπετε να έχουν καλυφθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παιδεραστή καθώς ακόμη (άραγε τι περιμένουν;) δεν έχει δοθεί εισαγγελική άδεια για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατά συρροή Δράκος θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Παρά το γεγονός πως ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος και συνέχιζε ανενόχλητος τη φρικιαστική δράση του μέχρι που έπεσε ξανά στα χέρια της αστυνομίας.

Στην πραγματικότητα η ελληνική δικαιοσύνη είχε επιτρέψει στον 40χρονο κούριερ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, να εκδηλώσει ξανά τα ζωώδη ένστικτα του με θύματα αθώες παιδικές ψυχές!

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νewsit στη γειτονιά του στα Πετράλωνα,  οι κάτοικοι τον περιγράφουν ως ένα απόμακρο άτομο που δεν ήξεραν ούτε το όνομά του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο Δράκος των Πετραλώνων – 10 δευτερόλεπτα διήρκησε η μεταγωγή του στην Ευελπίδων – Έγκλημα

«Ήταν απόμακρος, ούτε τ’ όνομα του δεν ξέραμε» – Τι λένε στο NewsIt γείτονες του «δράκου» των Πετραλώνων

Έχετε παιδιά; Διαβάστε αυτό 

Σοκάρει ο κυνισμός του δράκου των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές, που δεν τις θυμάμαι όλες!

Αμετανόητος ο “Δράκος” στους αστυνομικούς – Τραυμάτισε τουλάχιστον 21 αθώες παιδικές ψυχές – Τι λέει η δικογραφία!

Δράκος των σχολείων – Παρακολουθούσε ανήλικα κορίτσια από το σχολείο ως το σπίτι – Προσποιούνταν τον αστυνομικό και ασελγούσε πάνω τους





 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε