Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο δραπέτης των Τρικάλων που ενεπλάκη στο φονικό της Κατερίνας στα Ίσθμια

Αυτός είναι ο δραπέτης των Τρικάλων που ενεπλάκη στο φονικό της Κατερίνας στα Ίσθμια

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο δραπέτης των φυλακών  Τρικάλων που συνελήφθη στο Περιστέρι την περασμένη Παρασκευή. “Δεν είμαι εγώ ο φονιάς της Κατερίνας στα Ίσθμια” επέμεινε στην απολογία του.

Στις 12.55 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του κτιρίου 9 της Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο διαβόητος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo.

Ο 35χρονος Αλβανός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την περασμένη Παρασκευή, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι. 

“Δεν ήθελα να σκοτώσω τους αστυνομικούς γι’ αυτό δεν τράβηξα την περόνη της χειροβομβίδας” ισχυρίστηκε ο κακοποιός μέσω του συνηγόρου του, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Οσο για το φόνο της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια η οποία βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας, ο 35χρονος εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση. Παραδέχεται μόνο οτι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει μέσω του συνηγόρου του,  “δεν πυροβόλησα εγώ”.

Ο 35χρονος ο οποίος συμμετείχε και στην απόπειρα ληστείας που έγινε στην Εθνική Τράπεζα στη Σκάλα Ωρωπού κρατά κλειστό το στόμα του επί του παρόντος και δε συνεργάζεται με τις αρχές.

Δεν αποκαλύπτει λεπτομέρεις για τα κρησφύγετα που χρησιμοποίησαν ο ίδιος και οι συνεργοί του από την ημέρα που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές Τρικάλων. Λέει μόνο πως το μέρος που κρύφτηκε αυτός ήταν ένα εγκαταλελειμμένο σπιτι στη Μάνδρα Αττικής.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλβανός κακοποιός είναι για ληστεία κατα συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατα συρροή, διακεκριμενη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Άλλος πυροβόλησε την Κατερίνα” λέει ο δραπέτης των Τρικάλων – Απολογείται την Τετάρτη

 Αγρίμι στην ασφάλεια ο δραπέτης των Τρικάλων – Φοβούνται μακελειό στην επόμενη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών

Τρίκαλα: Αλβανός δραπέτης στο νοσοκομείο για επέμβαση – Φωτό!

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της συμπλοκής της Μάνδρας και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Ανθρωποκυνηγητό στον Ωρωπό – Ψάχνουν πιθανότατα δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που προσπάθησαν να ληστέψουν τράπεζα

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε