Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Bίντεο ντοκουμέντο: Οι οπλοφόροι που χτυπούν για 100 ευρώ

Bίντεο ντοκουμέντο: Οι οπλοφόροι που χτυπούν για 100 ευρώ

Ο φόβος και ο τρόμος ιδιοκτήτων καταστημάτων αλλά και περιπτέρων έχει γίνει ένα δίδυμο ληστών, οι οποίοι δεν διστάζουν να απειλήσουν τα θύματα τους προκειμένου να τους πάρουν ακόμα και 100 ευρώ. Το newsit.gr, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το τελευταίο τους διπλό χτύπημα.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πραγματοποίησαν δύο ληστρικές επιθέσεις. Στο στόχαστρο τους μπήκε ένα πρακτορείο στο Νέο Ψυχικό, ενώ λίγη ώρα αργότερα με προτεταμένο το όπλο οι ληστές απείλησαν κι έναν ιδιοκτήτη περιπτέρου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 22:15 το βράδυ της 14ης Μαΐου, όταν ο υπάλληλος του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό ετοιμαζόταν να κλείσει το κατάστημα. Ξαφνικά κι ενώ προσπαθούσε να μεταφέρει μια τηλεόραση που βρίσκονταν στο εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, εμφανίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή του όπλου οδήγησε τον υπάλληλο στο εσωτερικό του καταστήματος.

Μόλις έφτασαν στο γκισέ ο υπάλληλος έβγαλε από το ταμείο 100 ευρώ και τα έδωσε στο ληστή, ενώ εκείνη την ώρα εμφανίστηκε και ο συνεργός του. Οι ληστές συνέχισαν να ζητούν και άλλα χρήματα, ενώ ο υπάλληλος παρουσιάζονταν ιδιαίτερη ψυχραιμία, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr τους εξήγησε ότι δεν έχει άλλα χρήματα στο ταμείο. Τελικά το δίδυμο των κακοποιών πείστηκε και αποχώρησε.

Λίγη ώρα αργότερα στο στόχαστρο τους μπήκε ένα περίπτερο στου Γκύζη. Εκεί στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, εμφανίζεται ο ένας εκ των δύο δραστών. Ο ληστής που για λίγα δευτερόλεπτα περιεργάζεται το περίπτερο, ξαφνικά βγάζει από την τσέπη του το πιστόλι και απειλεί τον υπάλληλο. Ο εργαζόμενος μπροστά στη θέα του όπλου του δίνει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Θανάσης Γερασιμίδης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις