Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εντατικοί έλεγχοι για “μαυρη εργασία” στη Μανωλάδα

Εντατικοί έλεγχοι για “μαυρη εργασία” στη Μανωλάδα

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο (27-28/4), οι έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περιπτώσεις “μαύρης εργασίας” σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, καθώς και σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε συνολικά εννέα ελέγχους, σε επτά εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας και έναν αγροτικό συνεταιρισμό.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο (27/4), οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε πέντε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, όπου σε μία από αυτές βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με μη καταχώρηση πέντε εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Την Κυριακή (28/4) πραγματοποίησαν ελέγχους σε τρεις εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και έναν αγροτικό συνεταιρισμό, όπου βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση 15 εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Οι σχετικές εκθέσεις θα αποσταλούν στο αρμόδιο Υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για τη βεβαίωση και επιβολή διοικητικών προστίμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Μανωλάδα (ΦΩΤΟ)

«Η Μανωλάδα δεν είναι μία, αλλά πολλές…»!

Ο κόσμος δεν αγοράζει ματωμένες φράουλες Μανωλάδας στις λαϊκές αγορές

Ηλεία: Προφυλακίστηκαν οι πιστολέρο και ο εργοδότης – Φόβοι για νέα επεισόδια (Φωτό)!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε