Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Φυσίγγια, σουγιάδες και αυτοκόλλητα της ΧΑ στα σπίτια των υπόπτων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Έρευνες στα σπίτια δύο υπόπτων έκανε η Αστυνομία χωρίς να τους έχει εντοπίσει ακόμη
– Οι αστυνομικοί βρήκαν φυσίγγια, σουγιάδες και αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής
– Ένας νεαρός, γεννηθείς το 1991, έχει ήδη συλληφθεί στο Ίλιον για την χυδαία επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο
– Ο ίδιος σε συνέντευξη λίγη ώρα πριν τη σύλληψη υποστήριξε πως ήθελε να προστατέψει τον βουλευτή της ΝΔ
– Οι αρχές θεωρούν πως δρούσε βάσει σχεδίου για να καθυστερήσει τον Γ. Κουμουτσάκο να φύγει από το σημείο!
– Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του συλληφθέντα
– Στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο η αστυνομία που τον χαρακτηρίζει “σκληρό νεοναζί”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη τεσσάρων υπόπτων, για την χυδαία, τραμπούκικη επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από την Βουλή, χθες το απόγευμα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν ήδη συλλάβει έναν 24χρονο για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ όπως προαναφέραμε, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται ακόμη τέσσερις Έλληνες.

Όπως αναφέρει ανακοίωση της Αστυνομίας, σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια δύο ατόμων από αυτά που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 7,62 mm, δύο σουγιάδες και δέκα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Η πρώτη σύλληψη και η συνέντευξη του 24χρονου!

Νωρίτερα σήμερα στο Ίλιον, έγινε και η πρώτη σύλληψη για την χυδασία επίθεση, δηλαδή σχεδόν 24 ώρες μετά το περιστατικό, προκαλώντας αντιδράσεις για την ολιγωρία των αρχών. Πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος στο βίντεο της επίθεσης φαίνεται να έχει κάνει “κεφαλοκλείδωμα” στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο νεαρός, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha! Υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και πως όταν είδε πως η κατάσταση πήγε να… ξεφύγει, προσπάθησε να προστατέψει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, τον οποίο μάλιστα υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καν!

Ο νεαρός τόνισε ακόμη πως δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο και μερικά ακόμη χτυπήματα στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο. Ωστόσο, η αστυνομία έχει διαφορετική άποψη…

Δείτε εδώ την συνέντευξη του νεαρού συλληφθέντα:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή που ο νεαρός συλληφθείς περιγράφει ως “προσπάθεια προστασίας” του Γιώργου Κουμουτσάκου:

Τι πιστεύουν οι Αρχές

Οι άνδρες της Αστυνομίας, θεωρούν πως ο νεαρός συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου. Πιστεύουν πως η αρχική διαδρομή που ακολούθησε ο νεαρός, δείχνει πως δεν είχε στόχο την προστασία του, αφού και στο βίντεο φαίνεται πως καθοδηγεί τον “γαλάζιο” βουλευτή πτος το συγκεντρωμένο πλήθος και όχι προς τους άνδρες της αστυνομίας.

Ο λόγος της σύλληψης, λοιπόν, είναι το ότι η αστυνομία θεωρεί πως ο νεαρός προσπαθούσε να καθυστερήσει την φυγή του κ. Κουμουτσάκου, βοηθώντας έτσι τους υπόλοιπους… τραμπούκους να συνεχίσουν την επίθεση!

Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να χτυπάει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο συγκεκριμένος νεαρός έχει ποινικό παρελθόν, αφού συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών προσώπων. Μάλιστα, χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως “σκληρός νεοναζί”.

Έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται αυτή την ώρα για να συλληφθεί, με την χρονική διορία του αυτοφώρου να δυσκολεύει τις προσπάθειες των Αρχών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε