Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαμία: Τον πήρε στο κυνήγι και τον έπιασαν μπροστά στη κάμερα!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία, στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Χατζοπούλου στο κέντρο της Λαμίας

Όλα ξεκίνησαν από την οδό Έσλιν, όπου ένας νεαρός Λαμιώτης, προσπάθησε να ληστέψει μια ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου. Εκείνη κάλεσε σε βοήθεια και ευτυχώς έτρεξε ένας άλλος νεαρός που περνούσε τυχαία από το σημείο εκείνη την ώρα.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

« Άκουσα τη γιαγιά να φωνάζει βοήθεια και να προσπαθεί να απωθήσει το νεαρό που την είχε “στριμώξει”. Όταν του φώναξα και άρχισα να τρέχω προς το μέρος του αυτός τράπηκε σε φυγή. Όταν βεβαιώθηκα ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά, κάλεσα αμέσως το 100 και ακολούθησα το νεαρό, ο οποίος είχε ήδη ανέβει στην Πατρόκλου.

Λίγο αργότερα έστριψε στην οδό Διάκου και αμέσως μετά στην Χατζοπούλου, όπου στην συμβολή με την οδό Βύρωνος τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κινητοποιήθηκαν άμεσα και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζει και το κέντρο της άμεσης δράσης για το συντονισμό. Πραγματικά δεν το περίμενα και με εξέπληξαν ευχάριστα.» είπε ο νεαρός στο lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο δράστης που έχει απασχολήσει για παρόμοιες και άλλες υποθέσεις την αστυνομίας οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο – Το στοιχείο που υποψίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!

Ηλεία: Στο ”σκαμνί” γιατρός για εκβιασμό ασθενούς – ”Βράζουν” οι συγγενείς της που έκαναν την καταγγελία!

Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου είχε βρει τον τρόπο να ξενοιάσει μια για πάντα από τους λογαριασμούς ρεύματος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε