Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Mirror για Γλυκά Νερά: Τα «ένοχα» δρομολόγια με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Mirror για Γλυκά Νερά: Τα «ένοχα» δρομολόγια με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Συνεχίζει να απασχολεί τα Βρετανικά ΜΜΕ η δολοφονία της Κάρολαιν από τον συζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Σε νέο δημοσίευμά του το site της Mirror, αναφέρει πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα να ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό.

Κι αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, η Mirror αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες των ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Προσθέτει επίσης πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, και εκφράζονται προβληματισμοί για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για ζουν όπως ζούσαν. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν τις «βρωμοδουλειές».

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

click4more: Γλυκά Νερά – Ο συζυγοκτόνος δίνει απαντήσεις μέσω του «Live News»: Το τρίτο πρόσωπο και οι οικονομικές προστριβές

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στην Mirror σχετικά με αυτό πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις