Έγκλημα

Μπήκε με όπλο και τραυμάτισε τον φαρμακοποιό

Οκτώ και μισή, στο κέντρο του Κορυδαλλού στην οδό Ηπείρου, ο φαρμακοποιός δεν φανταζόταν ότι θα πέσει θύμα ληστείας.

Ο δράστης μπήκε με το όπλο στο χέρι μέσα στο φαρμακείο και πριν προλάβει ο άτυχος άνδρας να αντιδράσει ο ληστής έπεσε πάνω του και τον χτύπησε με τη λαβή στο κεφάλι.
Ο άτυχος φαρμακοποιός έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και ο δράστης άνοιξε το ταμείο, άρπαξε τις εισπράξεις και έφυγε τρέχοντας.
Ευτυχώς ο άτυχος φαρμακοποιός δεν έχει παρά ένα επιπόλαιο τραύμα που δεν εμπνέει ανησυχία.
Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας και παρά το ότι στην περιοχή υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα