Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ναυπακτία: Περικυκλωμένοι οι 5 Αλβανοί δραπέτες – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Σε στενό κλοιό οι αδίστακτοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Ενισχύεται η αστυνομική δύναμη στην περιοχή και στήνονται νέα μπλόκα από πάνοπλους αστυνομικούς…

Υπό τον συντονισμό του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, που έχουν σκοτώσει δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληρογορίες του nafpaktianews.gr o κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες, ενώ μια μικρή ομάδα εξ αυτών φέρεται να έχει ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται νέες ενισχύσεις από την Αθήνα, για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα, με την τελική επέμβαση να θεωρείται θέμα ωρών. Όπως εκτιμούν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, οι δραπέτες γνωρίζουν καλά τις περιοχές και ως εκ τούτου μπορούν να κινούνται πιο άνετα, ενώ το φυσικό περιβάλλον τούς επιτρέπει να βρίσκουν εύκολα μέρη για να κρυφτούν, όπως για παράδειγμα χαράδρες, δάση και σπηλιές.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δραπέτες να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, ώστε να κινούνται πιο εύκολα.

Φωκίδα: Βρέθηκε το όπλο που είχαν αρπάξει από αστυνομικούς οι δραπέτες των Τρικάλων

Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο στην άκρη ενός δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη, στη Φωκίδα. Το όπλο ήταν ένα από εκείνα που είχαν αρπάξει οι δραπέτες στη συμπλοκή που οδήγησε στον άδικο χαμό του 36χρονου αστυνομικού, στο Δίστομο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για ένα G3 A3 το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραπετών σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πανελλήνιες 2013: Ο υποψήφιος που βρήκε τις λύσεις και άγγιξε το άριστα!

Σκορπιός: Η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Ριμπολόβλεφ με φόντο τη ροζ βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση!

Ηλεία: Η παπαδιά κατά του εραστή της – Κόντρα στο δικαστήριο για τη δολοφονία!

Αχαϊα: Τα αδέρφια της νύφης έβγαλαν όπλο στον γαμπρό στην εκκλησία – Φωτό!

Φθιώτιδα: Η… ωραία Ελένη ανέβασε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στην παραλία – Φωτό!

Πάτρα: Έπεσαν από το πατάρι κατά τη διάρκεια του σεξ – Έξαλλη η φοιτήτρια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε