Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ντου παντού” και ψυχολογικός πόλεμος από την Αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνολικά έξι σπίτια δέχθηκαν… επισκέψεις από άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε τρεις περιοχές της Αττικής.

Η επιχείρηση σύλληψης άλλων μελών του Επαναστατικού Αγώνα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη ξεκίνησε και όπως είπε ο ίδιος ο υπουργός είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν αρκετά στοιχεία στα χέρια τους.

Παράλληλα όμως με τις έρευνες για τη γιάφκα ή τη σύντροφο του Ν. Μαζιώτη έχει ξεκινήσει και η επιχείρηση εναντίον του δικτύου υποστήριξης.

Των ανθρώπων εκείνων δηλαδή που πιθανός στήριξαν ή βοήθησαν ή και έκρυψαν τον Ν. Μαζιώτη, τη σύντροφό του και άλλα μέλη της Οργάνωσης όλον αυτόν το καιρό.

Επί της ουσίας από το πρωί με εφόδους σε έξι σπίτια στα Εξάρχεια, τη Νέα Ιονία και το Παγκράτι οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα προς το δίκτυο υποστήριξης ότι γνωρίζουν.

Ωστόσο στις έως τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχεία και έτσι φαίνεται ότι προς το παρόν οι έρευνες περιορίζονται σε επίπεδο προσώπων που είναι γνωστό ότι είχαν κάποιου είδους σχέση στο παρελθόν με τον τρομοκράτη.

Τέτοιου είδους επιχειρήσεις πέρα απ’ τα στοιχεία που μπορεί να φέρουν στο φως αποσκοπούν κυρίως στη δημιουργία ψυχολογικής πίεσης στους καταδιωκόμενους, πίεση που πιθανώς τους οδηγήσει σε λάθη τα οποία θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί και να φτάσουν στον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε