Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Δύσκολες ώρες για την Serena Williams

Δύσκολες ώρες για την Serena Williams

Οι φήμες δεν λένε να κοπάσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Serena Williams. Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Wimbledon, όταν εμφανίστηκε αδύναμη και ανήμπορη να σηκώσει ακόμα και το μπαλάκι του τένις, ο προπονητής της και φίλος της Patrick Mouratoglou, δήλωσε ότι όντως η νούμερο 1 τενίστρια στον κόσμο περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Είναι ψυχολογικό το πρόβλημα που έχει ή είναι σωματικό; Κάποιοι μιλούν ακόμα και για εγκυμοσύνη, ή για χωρισμό με τον  Patrick Mouratoglou.

Ο ίδιος, μιλώντας στο tennismagazine.fr, δεν έδωσε λεπτομέρειες, ωστόσο διευκρίνησε ότι παραμένει προπονητής της Serena και ότι σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα.

“Είναι εμφανές ότι η Serena διανύει μια δύσκολη περίοδο. Από το Wimbledon όμως έχουμε περάσει πολλές ώρες συζητώντας και ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στη δουλειά. Σήμερα είχε τη διάθεση να επιστρέψει στην προπόνηση, οπότε θα είναι πίσω στο tour δυνατότερη. Ποτέ δεν υπήρξε στο τραπέζι η διακοπή της συνεργασίας μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Mouratoglou.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανησυχία για την Serena! – Αποσύρθηκε και από το Σουηδικό Open!

Διάσημοι αθλητές και αθλήτριες όπως τους γέννησε η μαμά τους! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ναβρατίλοβα: Ανησυχώ! Δεν πιστεύω ότι έπαθε ίωση η Σερένα

Τι έπαθε τελικά η Serena Williams; Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Serena Williams έπεσε στην αγκαλιά θεατή! VIDEO

Τι φόρεσες Σερένα κορίτσι μου στο γάμο; – ΦΩΤΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε