Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ψάχνουν παντού τον υιό Μπαλτάκου

Ψάχνουν παντού τον υιό Μπαλτάκου

Εδώ ο υιός Μπαλτάκου, εκεί ο υιός Μπαλτάκου, που είναι ο υιός Μπαλτάκου; Η απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί αφού μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν χθες εναντίον του από βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση μέσα στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή, ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί τον έψαξαν στο σπίτι του αλλά δεν ήταν εκεί… Το αυτόφωρο λήγει τα μεσάνυχτα και μέχρι τότε οι αστυνομικοί τον ψάχνουν παντού.

Η αστυνομία ενημέρωσε την υπηρεσία του λιμενικού, όπου υπηρετεί, ότι σε περίπτωση που εμφανιστεί για να παραλάβει τη διαθεσιμότητά του, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η ΕΛΑΣ ώστε να τον συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί τον αναζητούν ακόμα και στα νοσοκομεία σε περίπτωση που έχει τραυματιστεί κι έχει απευθυνθεί σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτριος Γεώργιος Μπαλτάκος υπηρετεί στο Λιμενικό και ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Το WHO IS WHO του υιού

O υιός του Τάκη Μπαλτάκου υπηρετεί στο Λιμενικό, είναι Πτυχιούχος της Νομικής και από μικρός ήθελε να γίνει ΟΫΚΑΣ.

Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός, στέλεχος του οποίου ήταν και ο πατέρας του.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ο υιός Μπαλτάκος μπήκε στο Λιμενικό, χωρίς να έχει καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου, σύμφωνα με καταγγελίες.
Επίσης ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι όταν αποφοίτησε από την σχολή των δοκίμων σημαιοφόρων τοποθετήθηκε στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, χωρίς να κάνει υποχρεωτικά τρία χρόνια στην παραμεθόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το video “βόμβα” του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Ελέγχεται για κακούργημα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Οι διάλογοι Μπαλτάκου – Σταμάτη: Τάκη, έλα να τα πούμε, έχεις πρόβλημα

Ο Μπαλτάκος αφορμή για το “ατύχημα”; «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπανδρέου: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Αιφνίδιο σύνδρομο “Χρυσή Αυγή” προσέβαλε την κυβέρνηση – Τρόμος για τις πολιτικές παρενέργειες

Σεισμός από το απίστευτο βίντεο του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Οργισμένοι στο Μαξίμου: Προσωπικό του παιχνίδι εις βάρος του Α. Σαμαρά

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο αντικαταστάτης Μπαλτάκου;

Μπαλτάκος: To… “κομάντο” της κυβέρνησης “μαύρο πρόβατο” – Η σχέση με τις ΕΔ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε