Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πειθαρχική εξέταση για τη στυγερή δολοφονία στις φυλακές Δομοκού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, από αρμόδιο εισαγγελέα, διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης από 48χρονο ισοβίτη των φυλακών Δομοκού, σε βάρος δυο συγκρατουμένων του, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός εξ αυτών, ηλικίας 32 ετών και τον βαρύ τραυματισμό του άλλου, ηλικίας 40 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι τρεις Έλληνες κρατούμενοι διέμεναν στο ίδιο κελί και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα περί ώρα 03.15 π.μ.

Ο θάνατος του κρατουμένου, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 4 μηνών για ληστεία κατά συναυτουργία και απόπειρα ληστείας ήταν ακαριαίος. Ο βαριά τραυματισθείς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται.

Ακόμη, για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε εξέλιξη οι προσπάθειες να πιαστεί ο κροκόδειλος – Έχουν βάλει τις δύο παγίδες και… περιμένουν

Θεσ/νίκη: Αυτός είναι ο 59χρονος που παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτης διαμερισμάτων, έπαιρνε προκαταβολές και γινόταν… καπνός! Δείτε φωτό

Μύκονος: Ο Ταχτσίδης και η σύντροφός του έκλεψαν την παράσταση στην παραλία της Ψαρούς – Δείτε το βίντεο!

Φονικό στις φυλακές Δομοκού για προσωπικές διαφορές – Ισοβίτης έσφαξε με γυαλί συγκρατούμενό του και τραυμάτισε σοβαρά άλλον έναν

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε