Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο συνοδηγός του Ρουπακιά – Κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα

Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο συνοδηγός του Ρουπακιά – Κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας πήρε ο ο 32χρονος Γιάννης Καζαντζόγλου, ο άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της 6ης ανακρίτριας Πειραιά και ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Την παρουσία του στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά είχαν αποκαλύψει δυο γυναίκες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του φονικού το βράδυ εκείνο.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επίσης, αποκαλύφθηκε πως ο 45χρονος κατηγορούμενος τον κάλεσε λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εκείνος, όμως, στην βιασύνη του να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο για να μη συλληφθεί, ξέχασε και το κινητό του και την ταυτότητά του!

Στο πλαίσιο των συλλήψεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο 32χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά όταν οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ανακριτές και εισαγγελείς συμφώνησαν να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Χθες, όμως, η 6η ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα ζήτησε εκ νέου τη σύλληψή του για συνέργεια σε φόνο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγουν λογαριασμοί και… στόματα για τη Χρυσή Αυγή – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο – Τα άγνωστα κρησφύγετα της οργάνωσης σε Ασπρόπυργο και Χαϊδάρι

Η γυναίκα που τα έβαλε με τη Χρυσή Αυγή

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μιχαλολιάκο: Πολύ φαγητό και κουβέρτες

Ουρές στους δερματολόγους για να φύγει η ρετσινιά της Χρυσής Αυγής! Τα τατουάζ της ντροπής

Α. Σαμαράς από Ισραήλ: “Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή”

Όταν η Χρυσή Αυγή ζητούσε οικονομική ενίσχυση των ναυτιλιακών με εγγυητικές επιστολές από το κράτος

Ο μάρτυρας που θα “κάψει” την Χρυσή Αυγή; Τι αποκάλυψε ο προφυλακισθείς χρυσαυγίτης που ζήτησε σήμερα να δει τον ανακριτή!

Αρνείται τα πάντα ο “πυρηνάρχης” στο Πέραμα – Ήμουν μέλος της Χ.Α. γιατί δεν ήθελα το Μνημόνιο

Συνελήφθη ξανά ο συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

CNN: Στο λίκνο της Δημοκρατίας, χαιρετούν φασιστικά – Σκηνές που θυμίζουν ναζιστική Γερμανία – Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή;

Εντολή των εισαγγελέων στο ΣΔΟΕ για έρευνα στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε