Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πρόσωπο που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κετσατσίνι, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί. Είναι εκείνος που ειδοποίησε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον 37χρονο Γιάννη Άγγο, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι εκείνος που ενημέρωσε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στον 34χρονο τραγουδιστή και την παρέα του και ο πρώτος που ενημέρωσε τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Άγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις – που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του- ήταν αυτός που ειδοποίησε τα δυο τάγματα εφόδου αλλά και εκείνος που μετά τη δολοφονία τηλεφώνησε στον Πατέλη για να τον ενημερώσει για ό,τι είχε συμβεί.

Τη Δευτέρα οδηγείται στα δικαστήρια για να απολογηθεί ακόμη άτομο που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και φέρεται αν εμπλέκεται τόσο στη δολοφονία Φύσσα όσο και στην επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η μόνη! Οι νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στη σκιά της – Ποιοι αποκαλούν τα μέλη της «κότες» και «φλώρους»

Η λατρεία και ο όρκος της Χρυσής Αυγής στον Χίτλερ – Ο Χρήστος Παππάς με στολή ναζί – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

H απολογία του Χρήστου Παππά! Αρνείται το ναζιστικό του παρελθόν

‘Ολη η απολογία Κασιδιάρη – Δικαιολογεί Γερμενή, δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά και κατονομάζει προστατευόμενο μάρτυρα

Τι υποστήριξε ο Λαγός στην απολογία του – Διαβάστε την

Ολόκληρη η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου – Παρουσιάζει μία άλλη Χρυσή Αυγή και καταδικάζει ακόμα και τα μαύρα μπλουζάκια

Συμβούλιο της Ευρώπης για Χ.Α.: Τα μέλη πολιτικών κομμάτων δεν απαλάσσονται από ποινικές ευθύνες

Αντιπρόεδρος Βουλής: Η συμπεριφορά Κασιδιάρη έχει ιατρική εξήγηση – Πιπιλή: Συγγνώμη με τον μπαμπά του μένει ακόμα;

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ν. Σιώης είναι ο 41χρονος που συνελήφθη στις Σέρρες!

Ολο το παρασκήνιο από την πρώτη νύχτα του Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό – Στο ίδιο κελί και ο Λαγός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε