Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνελήφθη το ζευγάρι των Βούλγαρων για το φόνο του Μπρούνο στη Ρόδο! “Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον φοβίσω!”

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ο 35χρονος Βούλγαρος και η συμπατριώτισσά του, την οποία μάλιστα φέρεται να εξέδιδε, είχαν εξαφανιστεί και αναζητούνταν μετά τη δολοφονία του Μπρούνο.

Ο 64χρονος Μπρούνο, που έμεινε γνωστός ως “το καμάκι της Ρόδου“, είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα από τη Βουλγαρία σύμφωνα με πληροφορίες. O 64χρονος φέρεται να επιχείρησε να πείσει την 37χρονη να “ανεξαρτητοποιηθεί” από τον 35χρονο συμπατριώτη της, γεγονός για το οποίο πληροφορήθηκε ο τελευταίος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών. Οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και είχαν πάντα το ίδιο θέμα, να αφήσει ήσυχη την 37χρονη ο μικροπωλητής.

Ένας τέτοιος καβγάς φέρεται να σημειώθηκε και το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014 στο σπίτι της οδού Πεισάνδρου στην Παλιά Πόλη, ο οποίος όμως είχε μοιραία κατάληξη.

“Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον φοβίσω” φέρεται να είπε ο Βούλγαρος στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί έψαχναν το ζευγάρι όλες αυτές τις μέρες και τελικά, το εντόπισαν πολύ μακριά από τη Ρόδο, στη Χαλκιδική. Το ζευγάρι, φέρεται να μαχαίρωσε τον άτυχο μικροπωλητή μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά και να τον έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος ερωτηθείς από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν στη Χαλκιδική, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 64χρονο, όμως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. “Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον φοβίσω” φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος, ο οποίος θα δώσει αναλυτικά εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου θα προσαχθεί.

Θυμίζουμε ότι ο 64χρονος “Μπρούνο” ή αλλιώς… ο Ηλία Φανούρης, βρέθηκε απανθρακωμένος την περασμένη εβδομάδα στο μικρό σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10, στην Παλιά Πόλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της “Ροδιακής” όλα τα στοιχεία των διωκτικών αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια από τους δύο Βούλγαρος.

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που συμμετείχαν στις έρευνες, είχαν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια που προκάλεσαν τον τραγικό θάνατο στον 64χρονο άνδρα και εξέταζαν με αυξημένη προσοχή όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Σημαντική βοήθεια ώστε η υπόθεση να διαλευκανθεί έδωσαν οι καταθέσεις μαρτύρων, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και κυρίως η ιατροδικαστική εξέταση η οποία “αποκάλυψε” πως ο θάνατος του 64χρονου Μπρούνο δεν προήλθε από την φωτιά και βέβαια ούτε από τις αναθυμιάσεις αυτής.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Ρόδος: Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ”Greek καμάκι” – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το απανθρακωμένο πτώμα!

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε