Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις εντός του ΑΠΘ – Τους ”τσάκωσαν” με ποσότητες χασίς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άλλη μία επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών…

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη χθεσινή επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προσήχθησαν 21 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα δύο, ηλικίας 37 και 26 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ, όπως επισημαίνεται στην παραπάνω ανακοίνωση, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση. Επιχειρήσεις σαν τη χθεσινή πραγματοποιούνται συχνά τους τελευταίους μήνες για την πάταξη της παραβατικότητας εντός του ΑΠΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με 7 νεκρούς μετανάστες – Αναποδογύρισε η λέμβος και πνίγηκαν – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων!

Κρήτη: Η διαθήκη, το τελευταίο μήνυμα και ο σπαραγμός της χαροκαμένης μάνας – Άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα της Ιεράπετρας (Βίντεο)!

Τρίκαλα: Γύρισε πλευρό στο κρεβάτι και είδε τον άντρα της νεκρό!


Μαγνησία: Έκοψε τις φλέβες του μπροστά στον αδερφό του – Τον έβλεπε να πεθαίνει μέσα σε μια λίμνη αίματος!


Ηλεία: Τα κόλπα των τσιγγάνων στα φανάρια – Οι ενέδρες και οι… παραμυθένιοι τραυματισμοί!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε