Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το έπαιζε υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης και εξαπατούσε ιδιοκτήτες συνεργείων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περιπτώσεις απάτης σε βάρος ιδιοκτητών συνεργείων, οι οποίες διαπράχθηκαν με το πρόσχημα της ανακύκλωσης μη χρήσιμων υλικών και με σκοπό…

τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ύστερα από συστηματική διερεύνηση σχετικών καταγγελιών.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 55χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Απάτη κατ’ εξακολούθηση». Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, τον Σεπτέμβριο του 2013, πήγε σε συνεργείο αυτοκινήτων ιδιοκτησίας 59χρονης, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης, παρέλαβε παλιά ανακυκλώσιμα υλικά, χωρίς να καταβάλει στην ιδιοκτήτρια το χρηματικό αντίτιμο που θα προέκυπτε από την ανακύκλωση.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, μετέβη σε συνεργείο μοτοσικλετών στην ίδια περιοχή και παρέλαβε μπαταρίες αυτοκινήτων, επιστρέφοντας στον ιδιοκτήτη ποσό μικρότερο από την πραγματική τους αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Γιάννενα: Η απόδειξη που ξεσκέπασε την απάτη σε μεγάλο βενζινάδικο – Το στοιχείο που υποψίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!

Ηλεία: Στο ”σκαμνί” γιατρός για εκβιασμό ασθενούς – ”Βράζουν” οι συγγενείς της που έκαναν την καταγγελία!

Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου είχε βρει τον τρόπο να ξενοιάσει μια για πάντα από τους λογαριασμούς ρεύματος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε