Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θρίλερ για πασίγνωστο ιδιοκτήτη ιδιωτικών σχολείων! Βρήκε διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του!

Θρίλερ για πασίγνωστο ιδιοκτήτη ιδιωτικών σχολείων! Βρήκε διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του!

– Τον τρόμο έζησε πασίγνωστος ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων, μαζί με την οικογένειά του!
– Γύρισε στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του και “τσάκωσε”… εν δράσει τέσσερις διαρρήκτες!
– Ο ένας από αυτούς βρισκόταν στο πάρκινγκ κι αμέσως χτύπησε με βαριοπούλα το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του σπιτού στην Εκάλη
– Οι υπόλοιποι τρεις είχαν μπει στο σπίτι και προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα χρματοκιβώτιο
– “Τέρας ψυχραιμίας” ο ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων, αφού χτύπησε με το αυτοκίνητό του το φορτηγάκι των διαρρηκτών

Δραματικές στιγμές έζησε χθες το βράδυ ένας ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων, όταν επέστρεψε με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους στο σπίτι του στην Εκάλη. Όταν μπήκαν με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, ένας… τσιλιαδόρος χτύπησε με μία βαριοπούλα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Ψυχραιμία και… διαφυγή

Αυτό φυσικά το έκανε για να προειδοποιήσει τους συνεργούς του, δηλαδή τους τρεις διαρρήκτες που είχαν ήδη καταφέρει να μπουν μέσα στο σπίτι και προσπαθούσαν να… πάρουν ό, τι βρουν, ψάχνοντας φυσικά για κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας και μετρητά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο πιθανότατα είχαν φτάσει οι διαρρήκτες στη μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Δανάης, στην Εκάλη.

Οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να φορτώσουν στο όχημά τους δύο χρηματοκιβώτια, ωστόσο ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων χτύπησε με το αυτοκίνητό του το φορτηγάκι τους! Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια να πέσει στο έδαφος, ενώ το δεύτερο οι θρασύτατοι ληστές κατάφεραν να το πάρουν μαζί τους.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων διαρρηκτών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε