Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Το “κορίτσι της αντιτρομοκρατικής” , ο Α. Σαμαράς και ο Β. Κικίλιας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κι όμως όλα δείχνουν ότι η αρχή του τέλους για τον Ν. Μαζιώτη ξεκίνησε από μια νεαρή γυναίκα. Μια αστυνομικό που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική και ήταν εκείνη που εντόπισε των μέχρι τότε καταζητούμενο τρομοκράτη. Μάλιστα η νεαρή γυναίκα απέκτησε από χθες και … ιδιαίτερη σχέση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τον υπουργό Β. Κικίλια

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε ή για την ακρίβεια επιβεβαίωσε τον σημαντικό ρόλο μιας γυναίκας αστυνομικού στον εντοπισμό και τη σύλληψη τελικά του Ν. Μαζιώτη.

Πρόκειται όπως είπε για γυναίκα αστυνομικό που υπηρετεί στην αντιτρομοκρατική. Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της αντιτρομοκρατικής” είπε ο Β. Κικίλιας και… όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ο υπουργός δεν θέλησε να πει περισσότερα, ωστόσο εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Ν. Μαζιώτης αναγνωρίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας γυναίκας αστυνομικού που παρά τη μεταμφίεση του τρομοκράτη αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά του και ενημέρωσε ώστε να στηθεί η επιχείρηση σύλληψής του.

Λέγεται μάλιστα ότι η αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας, βρέθηκε τυχαία στο κατάστημα όπου μπήκε ο Μαζιώτης, παρατήρησε πρώτα το όπλο και ύστερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αμέσως ενημέρωσε τους συναδέλφους της.
Άλλοι πάλι λένε ότι η γυναίκα ήταν ανάμεσα στα “ζευγαράκια” της αντιτρομοκρατικής. Ήταν μεταξύ των αστυνομικών που σε δυάδες έστηναν ενέδρες ή περιπολούσαν σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου αναζητώντας τον τρομοκράτη.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε