Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδελφός αστυνομικού το ένα από τα δύο θύματα – Συνεχίζεται το θρίλερ με τα απανθρακωμένα πτώματα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Αναγνωρίστηκε ο νεκρός στο Κερατσίνι, τι δείχνουν τα στοιχεία
– Άρχισε να ξεκαθαρίζει η υπόθεση με τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι
– Η λεπτομέρεια για τα δύο αυτοκίνητα που λέει πολλά στους αστυνομικούς

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφηναν αστυνομικοί και πυροσβέστες μετά τις δυο απανωτές πυρκαγιές σε αυτοκίνητα όπου εντοπίστηκαν δυο πτώματα.

Οι πυροσβέστες που πήγαν στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά στις τρεις τα ξημερώματα ειδοποιημένοι από διερχόμενους οδηγούς είδαν πως το αυτοκίνητο το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες έμοιαζε παρκαρισμένο.
Στον τόπο της φωτιά εντόπισαν στοιχεία τα οποία οδηγούσαν σε εσκεμμένη ενέργεια και έτσι ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία.
Το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί, ωστόσο οι αστυνομικοί γρήγορα βρήκαν την άκρη του νήματος.
Το αυτοκίνητο ανήκει σε αδελφό αστυνομικού. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έτσι τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό. Δυο ώρες μετά τη φωτιά στον Σκαραμαγκά διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν για ένα παρόμοιο περιστατικό στην παραλία του Καβουρίου.
Και σε αυτή την περίπτωση οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο απανθρακωμένο πτώμα και έτσι για ακόμη μια φορά την υπόθεση ανέλαβε η αστυνομία.
Η ταυτότητα του δεύτερου πτώματος παραμένει άγνωστη, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει δηλωθεί κλοπή για το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί από τα έως τώρα ευρήματα στο σημείο αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η έρευνα ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί αναμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή και στις δύο περιπτώσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε