Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν γνωστό δικηγόρο μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του – Τον έκαιγαν με σίδερο ατμού μέχρι να τους δώσει λεφτά

Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν γνωστό δικηγόρο μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του – Τον έκαιγαν με σίδερο ατμού μέχρι να τους δώσει λεφτά

– Ληστές εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της οικογένειας γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες
– Έδεσαν και φίμωσαν το ανδρόγυνο και τα δυο παιδιά τους, ηλικίας 16 και 17 ετών
– Έμειναν στη μεζονέτα για τρεις ώρες και μετά εξαφανίστηκαν με λεφτά, κοσμήματα, κυνηγετικά όπλα και κινητά τηλέφωνα
– Τι λέει γείτονας της οικογένειας στο Newsit
– Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Πέμπτης, γνωστός δικηγόρος και η οικογένειά του, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι τους, περίπου στις 10.30 μ.μ. στους Θρακομακεδόνες, βρήκαν μέσα τέσσερις ληστές. 

Οι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και τους ακινητοποίησαν με όπλα. Αμέσως μετά έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία το ανδρόγυνο, αλλά και τα δυο ανήλικα αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών. Οι αδίστακτοι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συνέχισαν με… βασανιστήρια στον 45χρονο, τον οποίο έκαιγαν με σίδερο ατμού και αναπτήρα, στα πόδια, για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και κοσμήματα.


Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι ληστές είχαν μπει από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και έμειναν μέσα στο σπίτι περίπου τρεις ώρες.

Αμέσως μετά, διέφυγαν έχοντας αρπάξει κοσμήματα, άγνωστο ποσό χρημάτων, κυνηγετικά όπλα και κινητά τηλέφωνα. Τότε ήταν που η οικογένεια έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια, και -για καλή τους τύχη- ένας γείτονας τους άκουσε και έσπευσε να τους λύσει. 


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος για την οικογένεια γνωστού δικηγόρου! Τους ξύπνησαν οι ληστές υπό την απειλή όπλων!

Έπιασαν στα πράσα τον διαρρήκτη που… χτυπούσε στο Μαρκόπουλο

Ηλεία: Αυτός είναι ο αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, που δολοφονήθηκε από διαρρήκτη – Τον σκότωσε με δυο μαχαιριές στην καρδιά – Δείτε φωτογραφίες!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε